Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Bickersgracht 256 - 258

1013 LH Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Dusseldorperweg 109, Limmen

€ 1.050.000,-- k.k.

Beschrijving

Stijlvolle riet-gedekte, karakteristieke VILLA op een unieke plek in het hart van het dorp gesitueerd. Deze villa ademt nostalgie uit tot in de details, getuige bijvoorbeeld de authentieke plavuisvloer in de woonkamer, de originele houten balken constructie die zichtbaar is gemaakt en de nostalgische oud- Hollandse keuken.

Aan de achterzijde van de villa ligt een royaal en zeer luxe GASTENVERBLIJF dat multifunctioneel te gebruiken is. Dit verblijf is volledig aangepast en in dezelfde stijl gebouwd als de villa. Ideaal voor gebruik als B&B, mantelzorgwoning, spa of kantoor aan huis.

Er is naast de parkeergelegenheid op eigen erf is er ook een verwarmde DUBBELE GARAGE voor 2 auto’s.

Limmen ligt op de grens van de randstad, met de A9 op enkele kilometers. Op korte afstand van de kust en de duinen gelegen. Steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam zijn goed en snel bereikbaar.

Indeling woning:
Begane grond: ruime entree met toilet, trapopgang en vide, royale lichte woonkeuken in oud- Hollandse sfeer met hardstenen en marmeren vloer en aga kooktoestel, toegang tot de inpandig bereikbare, verwarmde dubbele garage, tussenkamer met 200 jaar oude, houten vloerdelen en een lichte sfeervolle woonkamer met schouw, open haard en fraaie plavuisvloer.

Verdieping: overloop, master bedroom met hoog plafond en toegang tot de weelderige badkamer met marmeren inrichting inclusief ligbad, televisie, douche en toilet en 2 extra slaapkamers. De bovenverdieping is eveneens fraai en stijlvol afgewerkt en is vergroot door eveneens riet-gedekte dakkapellen.

Indeling gastenverblijf: entree, hal, badkamer, lichte multifunctionele ruimte, nu in gebruik als woonkamer met keukenblok en dubbele tuindeuren, trapopgang met open ruimte, goed geschikt als logeerverblijf.

Deze VILLA is gelegen op een groot perceel grond dat uniek is voor de ligging in het dorpshart. Er is een fraaie tuin met ligging op het Westen waar je kan kiezen voor zon of schaduw. Met aan de voorzijde een ruime oprit met parkeergelegenheid.

Details

Bijgewerkt op januari 27, 2020 op 3:45 pm

  • Prijs: € 1.050.000,-- k.k.
  • Woonoppervlakte: 167 m²
  • Perceelgrootte: 1386 m²
  • Slaapkamers: 3
  • Garage: 2
  • Bouwjaar: 1972