Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Bickersgracht 256 - 258

1013 LH Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Mollaan 1 D&E, Bloemendaal

Mollaan 1, BLOEMENDAAL
€ 1.650.000,-- k.k.
Verkoop door DMC Makelaars Overveen

Beschrijving

In de lommerrijke Bloemendaalse buurt ‘Duin en Daal’ ligt Villa Rodesteijn. Deze volledig gerenoveerde monumentale villa is opgedeeld in vier royale woon etages met prachtig uitzicht van de omringende tuin en bosrijke omgeving. De villa is van alle moderne gemakken voorzien waaronder een lift en parkeergelegenheid op eigen terrein. Parkeerplaatsen op eigen terrein zijn separaat te koop.

Indeling
De statige entree van Villa Rodesteijn verschaft toegang tot een ontvangsthal waar u met de lift of brede trap gemakkelijk de woning op de eerste etage bereikt. De authentieke stijlkenmerken en vele raampartijen geven de woning charme. De woning is voorzien van een stijlvolle parketvloer in visgraatmotief en is uitgerust met aansluitingen voor twee badkamers, twee separate toiletten en een ruime eetkeuken. De overige vijf kamers zijn naar eigen wens in te richten. Iedere kamer biedt een prachtig uitzicht over de tuin en omringende natuur en de drie balkons versterken het gevoel dicht bij de natuur te wonen.

Wonen in Duin & Daal
Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Bloemendaal. Vanuit uw woning stapt u zo het naastgelegen Bloemendaalse bos in voor een wandeling. De duinen, het strand én de binnenstad van Haarlem bevinden zich allemaal op fietsafstand. Op loopafstand van de villa ligt het sfeervolle centrum van Bloemendaal met een gevarieerd aanbod aan winkels, cafés en restaurants en natuurlijk een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.
De woning is goed bereikbaar met de auto en heeft een eigen parkeerterrein. Tevens beschikt Bloemendaal over een eigen treinstation.

Architectuur
Villa Rodesteijn is in 1901 ontworpen door architect J. Wolbers, in een Nederlandse variant op de Jugendstil en heeft invloeden van onder andere de neorenaissance. De architect heeft verscheidene villa’s en panden ontworpen in Duin en Daal. Villa Rodesteijn kenmerkt zich door de zorgvuldige detaillering en het wel doordachte lijnenspel. De woning is beeldbepalend voor de directe omgeving en tevens een gemeentelijk monument.

NB
Bijgaande plattegrondtekeningen zijn een indicatie van een mogelijke indeling van de woning onder voorbehoud van het verkrijgen van de benodigde vergunningen.

Details

Bijgewerkt op november 27, 2020 op 8:17 am

  • Prijs: € 1.650.000,-- k.k.
  • Woonoppervlakte: 207 m²
  • Slaapkamers: 5
  • Bouwjaar: 2020
Tijdelijke maatregelen bezichtiging-01