Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Paramaribostraat 107 , Amsterdam

Paramaribostraat 107, AMSTERDAM
€ 750.000,-- k.k.
Verkoop door DMC Makelaars Overveen

Beschrijving

Deze goed verbouwde jarendertig benedenwoning van 102 m² (inclusief tuinhuis) ligt op een fantastische locatie, prachtig afgewerkt en is gericht op de zonnige tuin op het westen met daarin een comfortabel, multi-inzetbaar tuinhuis. De woning is gelegen op eigen grond, is volledig gerenoveerd en heeft een uitbouw.

De woning biedt een riante woonkamer en suite met een open woonkeuken en 2 slaapkamers (3 te realiseren). De woning staat in een geliefde, florerende buurt, die zeer goed bereikbaar is.

Locatie:
De woning ligt halverwege de Paramaribostraat; een ruim opgezette, rustige straat, voorzien van veel groen en parkeerplaatsen. De relatief lage bouw geeft zonlicht vrij spel. De woning is gelegen tussen het Vondelpark en het Rembrandtpark in de populaire buurt ‘de Baarsjes’ grenzend aan oud west en oud zuid. De Paramaribostraat is een rustige en kindvriendelijke straat op steenworp afstand van vele leuke horecagelegenheden, zoals Coffee&Juices, Bartack, Edel, Bar Baarsch, Radijs, Frits en De huiskamer van Rembrandt. Sporten doe je bij Basic Fit, David Lloyd of verschillende yogascholen. Verder zijn er diverse kinderdagverblijven, scholen en speelgelegenheden. De dagelijkse boodschappen doe je om de hoek op de Baarsjesweg (Lidl en Jumbo) of de Postjesweg (Albert Heijn en Aldi) met tevens een kaaswinkel, notenboer, visboer, wijnwinkel, bakker, bloemenzaak, apotheek, etc. Maar ook de Kinkerstraat, Amstelveenseweg, Hoofddorpplein en de Overtoom liggen om de hoek. Bovendien ben je met de fiets binnen tien minuten in de Amsterdamse binnenstad.
De Ring A-10 ligt op twee minuten afstand met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is deze buurt makkelijk te bereiken. Bus 15, trams 1, 2 en 17 liggen op loopafstand van de woning, waardoor de rest van de stad, Schiphol en station Lelylaan en Amsterdam Zuid, gemakkelijk te bereiken zijn. Parkeren via een parkeervergunning.

Beschrijving en indeling:
De woning staat op eigen grond en is, in 2017, 2 meter aangebouwd. Via de eigen entree, hal loop je via de gang naar de riante leefruimte aan de achterzijde van de woning. De woning is over de gehele breedte van bijna 7 meter uitgebouwd (met lichtstraat), waardoor een ruime, lichte woonkamer is ontstaan. Twee slaapkamers en nette badkamer met ligbad, toilet en douche. Ruime open woonkeuken, voorzien van inbouw apparatuur. Dubbele openslaande deuren naar de tuin. In de tuin is een geïsoleerde tuinhuis met wasmachine en droger ruimte en aparte logeer/slaapkamer.

Bijzonderheden:
– Eigen grond;
– Het betreft een gemeentelijk monument;
– Volgens ingewonnen informatie op https://www.amsterdam.nl is het object gelegen in vergunning gebied West 1.3 en bedraagt er op dit moment een wachttijd van 3 maanden voor een parkeervergunning, overloopvergunning mogelijk. (d.d. 21-03-2022).

Vereniging van Eigenaars:
– De Vereniging van eigenaars (VvE) Paramaribostraat bestaat uit Paramaribostraat nummers 77 t/m 107 en wordt door Rappange beheerd;
– De servicekosten bedragen € 91,- per maand;
– De vereniging heeft een MJOP voor het onderhoud van de komende jaren.

Details

Bijgewerkt op juli 5, 2022 op 8:32 am

  • Prijs: € 750.000,-- k.k.
  • Woonoppervlakte: 102 m²
  • Slaapkamers: 3
  • Bouwjaar: 1930