Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem

Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen

023 541 00 41 Overveen

023 551 70 07 Haarlem

Vergelijk aanbiedingen

U zoekt een woning die perfect past bij u, uw gezin, uw (veranderende) leefsituatie. Een nieuwe richting in uw leven! Misschien heeft u al uw favoriete huis op het oog.

Met name voor woningen in de regio Haarlem, Bloemendaal en Velsen, kunt u bij De Makelaars Combinatie uitstekend terecht. Wij hebben een uitgebreid, diepgeworteld netwerk van vrienden, kennissen en relaties.

Zodoende kennen we de huizen, de mensen en de markt als geen ander. Bovendien hebben we uitstekende contacten met collega makelaars.

Onze aankoopmakelaars kunnen u enorm helpen om uw ideale woning te bemachtigen. Hoe?

1. Wij helpen u zoeken EN vinden

Het is ons vak om goed om ons heen te kijken. Zo zien wij de woningen die te koop worden aangeboden als eerste. Nog voordat ze op internet verschijnen.

Bloemendaal, Aerdenhout, Haarlem en hun buurgemeenten zijn favoriet bij veel woningzoekers. Het kan snel gaan! Met een aankoopmakelaar van DMC Makelaars heeft u alvast een voorsprong.

2. IJzersterke onderhandelaars

Ook als u zelf al een huis heeft gevonden, is het slim om een aankoopmakelaar aan uw zijde te hebben. De verkoper heeft vast en zeker een makelaar en die alleen voor zijn eigen clienten door het vuur gaat.

Misschien heeft u zelf ervaring met bijvoorbeeld afdingen van de vraagprijs. Bij makelaars gaat dat verder. Wij kijken ook naar het huis met een bouwkundig oog, we weten hoe de regio en de markt zich ontwikkelt; allemaal factoren die we in de onderhandelingen gebruiken.

3. Voordeel van kennis

Onze aankoopmakelaars zijn om u voordeel op te leveren. Waar u betoverd kan zijn door een woning, kijken wij rationeel met u mee.

Met ons bouwkundig inzicht, zien wij gebreken of juist kansen. Met onze ervaring als onderhandelaar kunnen we betere voorwaarden bedingen, of misschien de prijs naar beneden krijgen. Maar vooral: Met onze mensenkennis kunnen we ook inschatten of u gelukkig wordt in het huis, de buurt of de omgeving.

Zo leveren onze aankoopmakelaars u altijd meer op dan zij kosten. Is het niet meteen zichtbaar, dan zeker op de lange termijn.