Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem

Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen

023 541 00 41 Overveen

023 551 70 07 Haarlem

Vergelijk aanbiedingen

De waarde van uw huis?

Er zijn verschillende redenen waarom u de waarde van uw huis wilt weten. Soms heeft u een officieel document nodig. Dan kunnen wij een taxatie voor u verrichten.

Misschien is het voor u handig om te weten wat uw huis waard is, gewoon voor uzelf. Dan komen onze register taxateurs graag bij u langs voor een indicatie van de waarde.

Officiële Taxatie

Mocht u een officieel waarde document nodig hebben, kunt u een taxatie laten verrichten. Onze Register Taxateurs nemen uw huis dan van top tot teen op en komen vervolgens met een officieel gevalideerd taxatierapport.

Hierin staat alles beschreven wat te maken heeft met de waarde van uw huis. Met onderaan de streep de echte of reële waarde van uw woning.

Dit kan van belang zijn in het geval van

  • Herfinanciering
  • Structurele verbouwing
  • Overlijden
  • Echt- of boedelscheiding
  • Erfenis

LET OP: De reële waarde van uw woning wil nog niets zeggen over de vraagprijs, of wat u er uiteindelijk voor krijgt. Daar spelen andere factoren in mee. Welke, dat leggen we u graag uit in een persoonlijk gesprek.


Onze NVM makelaars en -taxateurs zijn allemaal ingeschreven bij het Nederlands Register van Taxateurs. Daarmee hebben ze een eed afgelegd, dat ze naar eer en geweten al hun kennis inzetten bij het uitoefenen van hun vak; dat ze zich aan de (wettelijke) regels houden en dat ze zichzelf op de hoogte houden van de veranderingen in die regels.

Dat heeft als voordeel: als hun handtekening onder het rapport staat, is het goed. Niet alleen voor de officiële instellingen, maar vooral voor u.