Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Duin en Beeklaan 5 , Bloemendaal

Duin en Beeklaan 5, BLOEMENDAAL
€ 1.915.000,-- k.k.
Verkoop door DMC Makelaars Overveen

Beschrijving

Kavel in Bloemendaal te koop!

Op een fantastische plek op Park Brederode in Bloemendaal bestaat de mogelijkheid om op een groot perceel van 1.505 m2 uw droomhuis te bouwen. Langs slingerende wegen door het woongebied Duinzicht, met haar vrijstaande en halfvrijstaande villa’s, komt u in Duin & Beek, een werkelijk unieke woonomgeving, destijds bestaande uit 25 vrije kavels, gesitueerd op de eerste glooiingen van de duinen van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. De kavels zijn inmiddels allemaal bebouwd, met prachtige, in het landschap geïntegreerde vrijstaande villa’s. Behalve de kavel gelegen aan Duin & Beeklaan 5.

Met recht kunnen wij dus zeggen iets unieks aan te bieden!
Want nu is de kans om de laatst beschikbare kavel van Duin & Beek in Park Brederode te kopen. Deze kavel is een van de grootste van dit woongebied. Met alleen de entree grenzend aan de Duin en Beeklaan en een ver naar achteren gelegen bouwvlak biedt deze kavel ongekende privacy. Een ideaal kavel voor mensen die op zoek zijn naar verscholen wonen in een uniek parklandschap.

Koper van de kavel is vrij, om binnen de kaders van het kavelpaspoort een huis naar eigen ontwerp te bouwen.
In de koop zit echter ook een reeds vergund bouwplan van een werkelijk schitterende, moderne villa begrepen van maar liefst 626 m2 bvo, inclusief een prachtig tuinontwerp.

De opdrachtgever is er samen met de architect uitermate goed in geslaagd de gedachten en doelstellingen van het vrij wonen in Park Brederode in het ontwerp te vatten. Het toepassen van natuurlijke, duurzame materialen, het als het ware binnenhalen van de buitenruimte dmv de toepassing van veel glas en bovenal het ingenieuze gebruik van licht en schaduw door de magnifieke bomen maakt het ontwerp een met de omliggende natuur.

Speciale aandacht bij het ontwerp is uitgegaan naar levensloopbestendig wonen, door het ontbreken van drempels en de aanwezigheid van een lift.

De nieuwe fundamenten en het souterrain van het ontwerp zijn reeds gerealiseerd.
Deze maken deel uit van de koop, evenals het complete dossier van het vergunde ontwerp.

Bloemendaal is een prachtige gemeente, omringd door natuur en gelegen tussen Haarlem en de Noordzeekust. Prima verbinding, zowel met de trein als met de auto, richting Amsterdam, Den Haag en Schiphol.

Voor verdere informatie, een persoonlijke afspraak of inzage in de plannen neemt u contact op met verkopend makelaar.

Details

Bijgewerkt op november 12, 2021 op 9:16 am

  • Prijs: € 1.915.000,-- k.k.