Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Koninginneweg 111 App. H 0 ong, Haarlem

Koninginneweg 111 App. H 0, HAARLEM
€ 1.080.000,-- k.k.
Verkoop door DMC Makelaars Overveen

Beschrijving

Unieke mogelijkheid om in het prachtige Haarlemmerhout kwartier, in Haarlem Zuid-West, op absoluut top niveau te wonen.
Houd u van de rust van de natuur en ruimte of juist het bruisende stadsleven. Deze locatie in de prachtige Koninginnebuurt combineert best of both worlds.
Momenteel is de bouw in volle gang. Het ontwerp is van Heiko Hulsker architecten. Het voormalig kantoorpand wordt omgetoverd tot zes ruime appartementen, een prachtig penthouse en twee sublieme stadsvilla’s.
Elk appartement beschikt over een royaal terras en/of tuin en privé parkeerplaats buiten.

Uniek gelegen penthouse in Residence de Kroon.

Het penthouse heeft een zeer royale vloeroppervlakte van ca 184 m2 en is omringd door ca 100m2 eigen dakterras met fenomenaal uitzicht over Haarlem, tot aan de duinrand van de kust

Indeling:
Zeer ruime entree, een ruime living met open keukenruimte. Deze leefruimte heeft een zeer open karakter. Door de toepassing van grote raampartijen en het dakterras rondom is er zeer veel lichtinval. Het terras is vanuit iedere kamer toegankelijk.
Het penthouse heeft 2 ruime slaapkamers met 2 eigen badkamers en 2 eigen toiletten,
een gastentoilet, een Inpandige berging c.q. wasruimte. Er is mogelijkheid tot het creëren van een apart kantoor of extra slaapkamer.
De appartementen zijn modern en ruimtelijk ingedeeld, kamerhoge kozijnen in de gevels, hoge isolatiewaarden en alle vloeren zijn voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming (dus nergens zichtbare radiatoren). Het object is geheel voorbereid op duurzame energiewinning.

De appartementen en bergingen zijn alle te bereiken met een lift. De berging is ook te bereiken middels de trap met fietsgoot aan de voorzijde van het complex.

Alle appartementen worden casco opgeleverd. Exclusief keuken, sanitair/tegels en vloer afwerking.

Voorzieningen:
eigen parkeerplaats per appartement op eigen terrein
eigen berging in de kelder
gemeenschappelijke lift

Voor meer informatie zoals plattegronden en prijzen, neemt u gerust een kijkje op RESIDENCEDEKROON.COM, daar vindt u alle informatie en kunt u de brochure downloaden.

De verkoopdocumentatie is met de grootste zorg samengesteld, aan de hand van gegevens zoals die ten tijde van het samenstellen van deze brochure bekend waren. Desondanks maken wij een voorbehoud ten aanzien van eventuele wijzigingen die onder anderen voorkomen uit eisen en wensen van overheden en/of nutsbedrijven. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De impressies van de plattegronden geven een indruk voor een mogelijke inrichting en afwerking. Aan de impressies, maatvoering en sfeerplattegronden kunnen geen rechten worden ontleend (ook niet qua kleurstelling).Voor de juiste informatie wordt verwezen naar de tot de contractstukken behorende verkooptekeningen en technische omschrijvingen.

Details

Bijgewerkt op oktober 18, 2019 op 9:19 am

  • Prijs: € 1.080.000,-- k.k.
  • Woonoppervlakte: 185 m²
  • Slaapkamers: 3
  • Bouwjaar: 2019