Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Queridostraat 43 , Haarlem

Queridostraat 43, HAARLEM
€ 675.000,-- k.k.
Verkoop door DMC Makelaars Overveen

Beschrijving

SPEELSE SPLIT-LEVEL WONING MET GARAGE; EEN FANTASTISCHE BASIS VOOR EEN GROOT GEZINSHUIS

DEZE ROYALE WONING MET FIJNE VOORTUIN, HEERLIJK ZONNIGE ACHTERTUIN EN MAAR LIEFST 5 GOEDE SLAAPKAMERS WACHT OP NIEUWE BEWONERS DIE DE WONING LIEFDEVOL ZULLEN BEWONEN.

In fijne en rustige woonomgeving ligt deze ruime eengezinswoning met voor- en heerlijke achtertuin en achterom. De straat heeft een groene uitstraling door de gezellige voortuinen en de aanwezige bomen. Met de fijne breedtemaat van de woning is er door bijvoorbeeld de keuken open te breken een heerlijke leefruimte met woonkeuken mogelijk. Op de ondergelegen en bovengelegen verdiepingen bevinden zich thans vijf ruime slaapkamers!

Het Te Zaanenkwartier is een rustige en centrale wijk met de Planetenbuurt en Sinnevelt. De Queridostraat ligt op vijf minuten loopafstand van het groene Zaanenpark. In de zomer wordt hier door lokale ondernemers en buurtbewoners een kleinschalig festival “Zomer in de Zaanen” georganiseerd en op kerstavond worden er traditiegetrouw kerstliedjes gezongen.

Het prachtige gerestaureerde en heringerichte Schoterbos is ook met vijf minuten lopen bereikbaar.
Het Schoterbos is getransformeerd tot een levendig en aantrekkelijk stadspark waarin ecologie, stadsnatuur en recreatie centraal staan; zo zijn er meerdere sport accommodaties.

Indeling:
Voortuin, strook zijtuin, oprit, garage, achtertuin.

Parterre: trap naar entree, toilet, woonkamer met eetgedeelte, dichte keuken met balkon met trap naar achtertuin.

Souterrain: vanuit de woonkamer bereikbare hal met kasten en (werk/slaap)kamer, vanuit de gang is er toegang tot de was/stookruimte en 2 ruime (slaap)kamers.

1ste etage: overloop, toilet, badkamer met douche en wastafel, slaapkamer aan de voorzijde, slaapkamer aan de achterzijde met kleedkamer (voorheen 2 kamers).

Honkbal,- softbal-, hockey- en voetbalverenigingen, zwembad en diverse basis- en middelbare scholen zijn goed vertegenwoordigd in de buurt.
De Westelijke Randweg en de N200 richting de belangrijkste uitvalswegen, of het P+R Transferium bij NS Spaarnwoude zijn snel met de auto bereikbaar en Haarlem Station is op enkele minuten fietsafstand. Naar Bloemendaal aan Zee en natuurgebied de Kennemerduinen is het ongeveer 20 minuten fietsen en binnen 10 minuten fietsen sta je in de Haarlemse binnenstad met al zijn leuke winkels, restaurants, kunst, cultuur en uitgaansgelegenheden.

Bijzonderheden:
Notariskeuze verkoper.

Details

Bijgewerkt op november 1, 2022 op 9:25 am

  • Prijs: € 675.000,-- k.k.
  • Woonoppervlakte: 168 m²
  • Perceelgrootte: 241 m²
  • Slaapkamers: 5
  • Bouwjaar: 1961