Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Westerhoutpark 1 C, Haarlem

Westerhoutpark 1, HAARLEM
Verkoop door DMC Makelaars Overveen

Beschrijving

Unieke mogelijkheid om in het prachtige Haarlemmerhout kwartier, in Haarlem Zuid-West, op absoluut top niveau te wonen. Westelijk van Haarlem-Centrum en leunend tegen de Haarlemmer Hout, vandaar de naam Villa Westerhout.
In de grandeur van deze villa uit 1922 worden 3 uiterst luxueuze appartementen gerealiseerd, elk op een eigen etage. Luxe, comfort en stijl zijn uitgangspunten bij deze unieke conversie. Momenteel is de bouw in volle gang. De appartementen variëren van ca. 158 m2 tot 220 m2.

Elk appartement beschikt over een royaal terras en/of tuin en twee privé parkeerplaatsen buiten.

Ruim loft appartement op de 2e etage.
U komt binnen via de ingang aan de zijkant van de villa met trappenhuis en lift. Deze 2e etage heeft een oppervlakte van ca. 158m2. De verdieping is omgetoverd tot een luxe penthouse met zonnig dakterras. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over Haarlem en de Haarlemmerhout. Het dakterras is verzonken in de kapconstructie, de glazen doorkijk geeft een prachtige lichtinval. Dit loft appartement is zeer sfeervol, met prachtige dakspanten. Onderaan de pagina vindt u een opengewerkte weergave om een indruk te krijgen.

De appartementen zijn modern en ruimtelijk ingedeeld, het afwerkingsniveau is hoog.
Alle appartementen worden turn key opgeleverd.

Voorzieningen:
2 parkeerplaatsen per appartement op eigen terrein
inclusief keuken met apparatuur (stelpost € 30.000,-), sanitair en houten vloer
gemeenschappelijke tuin
lift

Voor meer informatie zoals plattegronden en prijzen, neemt u gerust een kijkje op VILLAWESTERHOUT.COM, daar vindt u alle informatie.

De verkoopdocumentatie is met de grootste zorg samengesteld, aan de hand van gegevens zoals die ten tijde van het samenstellen van deze brochure bekend waren. Desondanks maken wij een voorbehoud ten aanzien van eventuele wijzigingen die onder anderen voorkomen uit eisen en wensen van overheden en/of nutsbedrijven. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De impressies van de plattegronden geven een indruk voor een mogelijke inrichting en afwerking. Aan de impressies, maatvoering en sfeerplattegronden kunnen geen rechten worden ontleend (ook niet qua kleurstelling). Voor de juiste informatie wordt verwezen naar de tot de contractstukken behorende verkooptekeningen en technische omschrijvingen.

Details

Bijgewerkt op januari 27, 2020 op 3:41 pm

  • Woonoppervlakte: 158 m²
  • Slaapkamers: 2
  • Bouwjaar: 2019