Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Kastanjelaan 30 -+PP, Bloemendaal

€ 4.500 p.m.

Beschrijving

Dit appartement in ‘Bloomingdale’ is werkelijk uniek. U zult dagelijks genieten van het leven in een van de historische panden van Bloemendaal. De architectuur en aandacht voor detail in de constructie zijn opvallend en blijven telkens weer verbazen. Het prestigieuze in E-vorm ontworpen gebouw, “Bloomingdale”, heeft twee grote, onder architectuur aangelegde, binnentuinen, waarvan één met vijvers. “Bloomingdale” beschikt over een inwonende huismeester; een ‘wellnesscentre’ met o.a. fitnessruimte, sauna, stoombad en binnenzwembad. De locatie van dit appartementengebouw is niet alleen praktisch, nabij uitvalswegen en openbaar vervoer (NS station Bloemendaal op loopafstand.) en de ligging van winkels in directe omgeving, maar ook zeer natuurrijk met bossen, duinen en strand op fietsafstand.

Het is een van de meest kenmerkende en luxueuze appartementengebouwen in Bloemendaal en omgeving.

Kenmerken:
– Een zeer ruime woonoppervlakte van bijna 180 m².
– Een royale woonkamer en twee slaapkamers (met mogelijkheid tot extra kamer).
– Een hoogte van maar liefst 3 meter.
– Volledig gelijkvloers.
– Een royaal en zonnig terras van ruim 65 m².
– 1 privé-parkeerplaats buiten en 1 parkeerplaats binnen in onderliggende garage.
– Nabijheid van duinen en het strand, op loop- en fietsafstand.

Indeling:
Begane grond: ruime hal met garderobekast, toilet met fontein, CV-ruimte/berging. De woonkamer baadt in het licht dankzij de vele hoge ramen, halfopen luxe keuken (Siematic) met kook-/spoeleiland, heteluchtoven, combimagnetron, koffiezetapparaat, warmhoudlade, inductiekookplaat en afzuigkap met aansluitend een berging voorzien van aansluiting voor wasmachine/droger.
Ruime slaapkamer met twee inloopkasten en aansluitend een badkamer voorzien van wastafel, dubbele inloopdouche en vloerverwarming, tweede slaapkamer, momenteel in gebruik als werkkamer. Zowel de woonkamer als de slaapkamer bieden via dubbele openslaande deuren toegang tot het royale terras met prachtig uitzicht op de onder architectuur aangelegde watertuin met drie vijvers en de achtertuin van Bloomingdale.

Details

Bijgewerkt op juli 16, 2024 op 1:03 am

  • Prijs: € 4.500 p.m.
  • Woonoppervlakte: 180 m2
  • Kamers: 3
  • Bouwjaar: 1935