Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Private – Silent Sales

Stille verkoop

Waarom stille verkoop?
Soms is het wenselijk om de verkoop van een huis discreet en exclusief aan te bieden. Een eigenaar wil zijn huis in dat geval wel verkopen, maar wil niet dat iedereen dit kan zien. In zo’n geval kan de woning verkocht worden via onze private sale. Geen Funda en geen bord in de tuin, maar wel op onze eigen DMC website.

Hoe werkt stille verkoop?
Bij de stille verkoop van een huis komt het wel op de markt, maar is deze slechts zichtbaar voor een kleine groep geïnteresseerden. Bij De Makelaars Combinatie hebben wij daar een andere verkoopstrategie voor. Het huis verschijnt in dat geval niet op het publiekelijk deel van funda.nl, maar wel op de website dmcmakelaars.nl.
Wij kennen de kopers en weten precies wat zij zoeken. Wanneer wij je huis aanbieden aan een potentiële koper, doen we dat omdat we vrijwel zeker weten dat het een match is.
Heb je interesse om je huis via stille verkoop te verkopen? Neem dan contact op met een van onze vestigingen om jouw mogelijkheden te bespreken.

Zoeken in stille verkoop
Heb je interesse in ons aanbod van huizen die in stille verkoop zijn? Geef dan hieronder jouw wensen op. Als er woningen in de stille verkoop zijn die voldoen aan jouw wensen, dan kan een van onze makelaars contact met je opnemen en de details van de woning bespreken.

Momenteel in de stille verkoop:

Contact