Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Aankoopmakelaar Overveen

DMC helpt je graag op weg

Aankoopmakelaar Overveen

Wilt u een woning in Overveen of omstreken kopen en uw eigen plek genereren? Deze stap is niet niks en brengt het een en ander met zich mee. Daarom is DMC Makelaars er om u te helpen; Onze ervaren aankoopmakelaar in Overveen staat dag en nacht voor u klaar om samen met u dat droomhuis te vinden.

Wat is een aankoopmakelaar?
Een aankoopmakelaar is een vakkundige die ervaren is in het vinden en kopen van de beste huizen. DMC Makelaars beschikt over ervaren aankoopmakelaars in Overveen en omstreken die op precieze wijze omgaan met uw vereisten.

Wat doet een aankoopmakelaar?
Onze aankoopmakelaar bespreekt uw wensen met u en overleggen de mogelijkheden om deze waar te maken. Eens dat besproken is start de zoektocht van de aankoopmakelaar om woningen te vinden die deze vereisten zo dicht mogelijk naleven. Onze aankoopmakelaars bij DMC Makelaars beschikken over een weelde aan contacten waardoor deze soms al voordat een woning op de markt staat ter bezichtiging kan worden gesteld. Zodra er een geschikte woning gevonden is, zal de aankoopmakelaar in Overveen deze samen met u bezichtigen. Onze aankoopmakelaars hebben een realistische visie op de woningen en zullen net zo kritisch zijn als u.

Heb ik een aankoopmakelaar nodig?

De aankoopmakelaars van DMC makelaars begeleiden u van het begin tot het einde, ze maken een inventarisatie van uw woonwensen en geven reëel advies gebaseerd op de huidige markt. Bij DMC makelaars helpen wij de kopers bij het onderzoek en adviseren over de bouwkundige staat van de woning en de omgevingsfactoren zoals het bestemmingsplan en de milieu-/bodemgesteldheid.

U ontvangt van ons advies over de juridische en financiële aspecten van de woning. DMC makelaars voert de onderhandelingen uit en zorgt voor controle op de koopakte en begeleid u tot aan de notaris.

Het is dus zeker zinnig om het samenwerken met een aankoopmakelaar te overwegen. Bij DMC makelaars kunt u ten alle tijden terecht bij onze aankoopmakelaar in Overveen voor vragen, opmerkingen of andere eventuele aanvullingen.

Contact