Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Verkoopmakelaar Overveen

DMC helpt je graag op weg

Verkoopmakelaar Overveen

Wilt u van woning wisselen of heeft u nog een extra pand dat verkocht mag worden? Onze verkoopmakelaar in Overveen kan u helpen. Samen met u verkopen we uw woning, zonder dat het veel tijd kost. Zo kunt u zich focussen op uzelf.

Wat is een verkoopmakelaar?
Een verkoopmakelaar is een vakkundige die ervaren is in het verkopen van uw pand. DMC Makelaars beschikt over ervaren verkoopmakelaars in Overveen en omstreken die met een geconcentreerde visie uw pand kunnen verkopen.

Wat doet een verkoopmakelaar?
Onze verkoopmakelaars kunnen uw pand taxeren en gaan dan met u om de tafel over uw wensen. Heeft u behoefte aan een stille verkoop? Dat doet onze verkoopmakelaar in Haarlem ook. Als u uw woning in de openbare verkoop wenst, is dat ook te arrangeren. Onze verkoopmakelaar in Haarlem neemt vervolgens de taak op zich om uw pand voor het gewenste tarief te verkopen. Gedurende periode kan u actief meedenken, of het hef uit handen geven.

De verkoopmakelaar zal zijn uiterste best doen om potentiële kopers te overtuigen en over te halen. Doordat DMC makelaars al jaren ervaring heeft in het verkopen van panden, zijn onze verkoopmakelaars snelle denkers. Het mag namelijk nog wel eens voorkomen dat een potentiële koper lager biedt dan uw verwachtingen zijn. Onze verkoopmakelaar in Haarlem zal dan in gesprek gaan met de koper om het budget op deze wijze omhoog te helpen.

Heb ik een verkoopmakelaar nodig?
Het DMC makelaars verkoopteam is er om je bij het gehele verkoopproces bij te staan. Zij weten immers alle details van je rechten en plichten als verkoper. Dit is waarom veel particulieren een aankoopmakelaar aannemen. Onze aankoopmakelaar in Overveen heeft een realistische, bijdetijdse kijk op de huizenmarkt en weet daarom welke belangrijke punten ingezet kunnen worden om de koper over te halen.
Het is dus zeker verstandig om het samenwerken met een verkoopmakelaar te overwegen. Bij DMC makelaars kunt u altijd terecht bij onze verkoopmakelaar in Haarlem voor vragen, opmerkingen of andere eventuele aanvullingen.

Het is dus zeker verstandig om het samenwerken met een verkoopmakelaar te overwegen. Bij DMC makelaars kunt u ten alle tijden terecht bij onze verkoopmakelaar in Haarlem voor vragen, opmerkingen of andere eventuele aanvullingen.

Contact