Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Aankoopmakelaar Haarlem

DMC helpt je graag op weg

Aankoopmakelaar Haarlem

Wilt u een woning in Haarlem of omstreken kopen en uw eigen thuis creëren? Dit proces is niet zomaar iets en brengt heel wat met zich mee. Daarom is DMC Makelaars er om u te helpen. Onze ervaren aankoopmakelaar in Haarlem staat dag en nacht voor u klaar om samen met u dat droomhuis te vinden.

Wat is een aankoopmakelaar?
Een aankoopmakelaar is een vakkundige die u helpt bij het vinden en kopen van uw droomhuis. DMC Makelaars beschikt over ervaren aankoopmakelaars in Haarlem en omstreken die op precieze wijze weten te handelen met uw wensen.

Wat doet een aankoopmakelaar?
Onze aankoopmakelaars gaan met u in overleg over uw wensen en bespreken dan de mogelijkheden om deze waar te maken. Zodra dat gesprek in kaart is gebracht gaat de aankoopmakelaar op zoek naar woningen die deze vereisten zo dicht mogelijk naleven. Onze aankoopmakelaars bij DMC Makelaars hebben een breed netwerk waardoor ze soms voor de markt uit al weten welke huizen er aan komen. Zodra er een geschikte woning gevonden is, zal de aankoopmakelaar in Haarlem deze samen met u bezichtigen. Onze aankoopmakelaars hebben een reële visie op de panden en begrijpen de markt en omgeving als geen ander.

Heb ik een aankoopmakelaar nodig?

De aankoopmakelaars van DMC makelaars belegeiden u van het begin tot het einde, ze maken een inventarisatie van jouw woonwensen en geven een realistisch advies gebaseerd op de huidige woningmarkt.

Bij DMC makelaars ondersteunen wij de kopers bij het onderzoek en adviseren over de bouwkundige staat van de woning en de omgevingsfactoren zoals het bestemmingsplan en de milieu-/bodemgesteldheid.

Je ontvangt van ons advies over de juridische en financiële aspecten van de woning. DMC makelaars voert de onderhandelingen uit en zorgt voor controle op de koopakte en begeleid je tot aan de notaris.

Bij DMC makelaars kunt u ten alle tijden terecht bij onze aankoopmakelaar in Haarlem voor vragen, opmerkingen of andere eventuele aanvullingen.

Mocht u uw woning willen verkopen, kijk dan op deze pagina. Onze verkoopmakelaars helpen u graag verder met dit proces.

Contact