Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Verkoopmakelaar Haarlem

DMC helpt je graag op weg

Verkoopmakelaar Haarlem

Wilt u verhuizen of heeft u een pand dat verkocht mag worden? Onze verkoopmakelaar in Haarlem kan u helpen. Samen met u verkopen we uw pand, zonder dat u er al teveel tijd aan kwijt bent. Zo kunt u zich concentreren op andere taken.

Wat is een verkoopmakelaar?
Een verkoopmakelaar is een vakkundige die ervaren is in het verkopen van uw pand. DMC Makelaars beschikt over ervaren verkoopmakelaars in Haarlem en omstreken die met een realistische blik uw pand verkopen.

Wat doet een verkoopmakelaar?
Onze verkoopmakelaars geven je een waardebepaling en advies. Ze gaan dan met u in overleg over uw verkoop wensen. Wilt u een stille verkoop? Dat doet onze verkoopmakelaar in Haarlem ook. Als u uw woning in de openbare verkoop wenst, is dat ook te arrangeren. Onze verkoopmakelaar in Haarlem neemt vervolgens de taak op zich om uw pand voor het gewenste tarief te verkopen. Gedurende periode kan u actief meedoen, of het lot uit handen geven.

De verkoopmakelaar zal zijn uiterste best doen om potentiële kopers te overtuigen en over te halen. Doordat DMC makelaars al jarenlange ervaring heeft in het verkopen van panden, zijn onze verkoopmakelaars zeer ervaren onderhandelaars. Het mag namelijk nog wel eens voorkomen dat een potentiële koper lager biedt dan u voor ogen had. Onze verkoopmakelaar in Haarlem zal dan in gesprek gaan met de koper om het budget op deze wijze op te hogen.

Heb ik een verkoopmakelaar nodig?

Het DMC makelaars verkoopteam is er om je bij het gehele verkoopproces bij te staan. Hij weet immers alle details van je rechten en plichten als verkoper. Dit is waarom veel particulieren een aankoopmakelaar aannemen. Onze aankoopmakelaar in Haarlem heeft een realistische, bijdetijdse kijk op de huizenmarkt en weet daarom welke uitgelichte punten ingezet kunnen worden om de koper over te halen.

Het is dus zeker verstandig om het samenwerken met een verkoopmakelaar te overwegen. Bij DMC makelaars kunt u ten alle tijden terecht bij onze verkoopmakelaar in Haarlem voor vragen, opmerkingen of andere eventuele aanvullingen.

Contact