Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Nanningh Cloecklaan 8 , Bloemendaal

€ 2.300.000 k.k.

Beschrijving

Vrijstaande villa gesitueerd in deelgebied Duinzicht centraal gelegen in Park Brederode met zijn diepe, grote voortuin voor een imposant entree. Aan de achterzijde een heerlijke zonnige tuin met vrij uitzicht over de vijver en het mooie park Brederode.
Deze prachtige villa is het ideale familiehuis, met volop ruimte en een grote tuin met meerdere terrassen.
De villa wordt gekenmerkt door licht, luxe en ruimte en verkeert in uitstekende staat van onderhoud.
Bijzonder aan deze villa is de prachtige lichtinval en de vrije zichtlijnen vanuit het huis. Deze bieden, ondanks de centrale ligging, volop privacy en een ruimtelijke blik op de prachtige omgeving.

De gezellige dorpskern van Bloemendaal ligt om de hoek, maar ook bevinden zich het NS-Station, scholen, sportvelden, strand, zee en diverse natuurgebieden w.o. het Nationaal park Kennemerduinen en openluchttheater Caprera in de directe omgeving van deze prachtige villa. Het historische stadshart van Haarlem bevindt zich op fietsafstand en uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol en Den Haag zijn nabij.

Park Brederode
In Bloemendaal, vlakbij zee en net achter de duinen is het bijzondere woonproject Park Brederode gerealiseerd. Tussen oude en jonge duinen midden in de natuur, en grenzend aan de Bleekvelden ligt het woongebied Duinzicht: riante (half)vrijstaande villa’s geïnspireerd op de karakteristieke bouwstijl van de Amsterdamse school, maar voorzien van hedendaagse luxe en comfort.
Wonen op Park Brederode betekent wonen in een prachtige omgeving, direct naast het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en op fietsafstand van strand en zee. Een unieke locatie met scholen, winkels en sportfaciliteiten in de nabijheid.

Indeling:
Via de elektrisch te openen poort toegang tot het perceel met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.
Begane grond: entree/hal met toilet met fontein, grote tuingerichte zitkamer met mooie hoge ramen met prachtig lichtinval en schitterend uitzicht over de tuin en het park, luxe open woonkeuken voorzien van eiland en uitgevoerd met diverse luxe inbouwapparatuur (o.a. Atag 5 pits gas kookplaat, combi oven/magnetron, siemens oven, warmhoudlade, vaatwasser, ijskast. Vanuit de keuken als ook vanuit de woonkamer heeft men toegang middels dubbele openslaande deuren tot de onder architectuur aangelegde tuin met vrij uitzicht over het park.
via de gang toegang tot een grote kelder met stahoogte welke thans in gebruik is als bergruimte.

1e verdieping: ruime overloop met 2e toilet, masterbedroom met eigen luxe badkamer met bad, inloopdouche, design radiator en wastafelmeubel, grote kleedkamer (voorheen slaapkamer), 2e badkamer vv wastafel, douche, ruimte slaapkamer,

2e verdieping: ruime overloop met 3e toilet, 2 grote slaapkamers, ruime berging met wasmachine en droger aansluiting en CV- en WTW unit opstelling.

Tuin: Fraai aangelegde en verzorgde tuin rondom met diverse terrassen, ruime schuur cq berging en oprit voor meerdere auto’s. Door de verscheidenen terrassen is er de hele dag een prachtig zonnige plek te vinden rond deze geweldige villa met prachtig uitzicht over het mooie park.

Bijzonderheden:
– Heerlijk ruim familiehuis op unieke locatie met schitterend uitzicht over het park en het meertje, het Perenlaantje en de bleekvelden.;
– Karakteristieke, op de Amsterdamse school geïnspireerde bouw, met het comfort van nu;
– Een ruim opgezet parklandschap met wandelpaden, een grote (schaats)vijver, de vroegere bleekvelden en het hoge Brederodeduin;
– Een kindvriendelijke en verkeersveilige woon- en leefomgeving;
– Woonoppervlak ca. 250 m², perceeloppervlakte 884 m²;
– Een ruimte van ca 80 m² kan worden uitgebouwd. Bouwtekeningen aanwezig;
– Bouwjaar 2012;
– Hoge plafonds;
– Bijzondere kap gedekt met leisteen;
– Volledig geïsoleerd;
– Begane grond voorzien van vloerverwarming;
– Hoogwaardig afwerkingsniveau;
– Energielabel A;
– Parkeermogelijkheid op eigen terrein;
– Oplevering in overleg.

Details

Bijgewerkt op juli 16, 2024 op 1:03 am

  • Prijs: € 2.300.000 k.k.
  • Woonoppervlakte: 250 m2
  • Perceelgrootte: 884 m2
  • Kamers: 6
  • Bouwjaar: 2012