Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Borgerweg 11 , Aerdenhout

€ 2.100.000 k.k.

Beschrijving

Rustieke vrijstaande woning of Bouwkavel te Koop op Borgerweg 11

Op een unieke locatie aan de Borgerweg ligt deze rustieke Villa op een groot perceel met oprit, garage en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en tuin rondom. De Villa is ruim opgezet maar heeft gezellige comfortabele kamers waaronder een tuingerichte woonkamer, zitkamer met open haard, eigen bar met uitklapbaar raam naar de hal, ruime keuken en 8 slaapkamers en 3 badkamers.

De villa moet volledig gemoderniseerd worden om te voldoen aan de huidige eisen van comfort en duurzaamheid, het gedeeltelijk of geheel slopen van de villa behoort ook tot de mogelijkheden. Mocht dit niet naar wens zijn dan is er een grote hoeveelheid aan mogelijkheden om het huis om te bouwen tot een moderne versie naar eigen wens.

De villa ligt op een privacyvolle kavel van 2.128m² eigen grond, midden in het groen en omsloten door hoge boompartijen. De Villa heeft een verrassende indeling en is zeer geschikt voor praktijk/werken aan huis. Ondanks de vele m² voelt de Villa knus en comfortabel aan. De vele raampartijen bieden een leuk zicht op tuin.

Ondanks de unieke verscholen ligging, ligt de Villa zeer centraal. Op korte fietsafstand bevindt zich de winkelstraat van Heemstede/Aerdenhout met diverse kwaliteitswinkels en het NS-station Heemstede/Aerdenhout met uitstekende verbinding naar Haarlem, Amsterdam, Leiden en Den Haag. Ook liggen diverse andere dorpskernen en het historische stadshart van Haarlem met gezellige uitgaansgelegenheden en een scala aan winkels lekker dichtbij.
Evenals basis-, middelbaar- en hoger onderwijs, sportfaciliteiten, golfbanen, goed bereikbare uitvalswegen, prachtige natuurgebieden, het strand en de zee.

Indeling:

Parterre:
Entree, ruime hal met kast, gang, garderoberuimte met wastafel en toilet, zitkamer met schouw, woonkamer, bar, eetkamer met serre. Dichte keuken met toegang tot riante wijnkelder, bijkeuken, eetgedeelte, berging met cv opstelling en toegang tot garage met vliering, achter de garage is een berging.

Statige bordestrap met balkon.

Eerste etage:
Royale overloop, toilet, kast, kamer met balkon en wastafel, badkamer met zitbad en douche, slaapkamer met kast en wastafel, ruime slaapkamer met balkon, badkamer met wastafel, bad en toilet, kleedkamer met kasten, slaapkamer met 3 kasten en wastafel, slaapkamer met kast en wastafel en toegang tot balkon.

Tweede etage:
Royale overloop met 4 kasten, kamer met dakkapel en kast, slaapkamer met wastafel, slaapkamer met wastafel, slaapkamer met 2 kasten en, dakkapel en wastafel, badkamer met douche en toilet.

Riante kap met vliering.

Bijzonderheden:
– Bruto vloeroppervlakte van 663 m², inhoud 2.052 m³;
– Gelegen op een perceel van 2.128 m²;
– Statig trappenhuis met bordestrap en balkon;
– Inpandige garage met vliering;
– Wijnkelder bestaande uit 2 ruimtes;
– Door de gehele woning veel vaste kasten;
– Voorzien van houten kozijnen met enkel glas;
– Dient gemoderniseerd te worden;
– Asbest inventarisatieonderzoek aanwezig.

Details

Bijgewerkt op juli 16, 2024 op 1:03 am

  • Prijs: € 2.100.000 k.k.
  • Woonoppervlakte: 439 m2
  • Perceelgrootte: 2128 m2
  • Kamers: 15
  • Bouwjaar: 1939