Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Sterreboslaan 21 , Bloemendaal

€ 1.100.000 k.k.

Beschrijving

Midden in één van de leukste lanen van Bloemendaal, direct gelegen aan het cricketveld, staat nu dit uitstekend onderhouden familiehuis uit 1928 te koop met zonnige voor- en heerlijke achtertuin.

Deze ruime en opvallend brede uitgebouwde woning heeft een woonoppervlakte van circa 142m2. De gehele woning is voorzien van dubbel glas, een prachtige eikenhouten vloer met vloerverwarming, inbouwspots en een moderne open keuken met luxe inbouw apparatuur. Het huis is in 2018 volledig gestript, professioneel verbouwd en uitgebouwd.

Omdat er geen directe achterburen aanwezig zijn en de achtertuin volledig aan het open sportveld grenst, kun je hier tot zonsondergang genieten van de zon en het vrije gevoel.

De Sterreboslaan ligt in een lekker groene en heerlijk rustige woonomgeving met aan het einde van de straat het Bloemendaalse Bos. Dit fijne gezinshuis is omgeven door sportvelden, zoals het cricket-, hockey- en voetbalveld en om de hoek de gezellige dorpsstraat met leuke speelgoedwinkel, salons, de Albert Heijn, de Hema en een keur aan charmante cafés en restaurants op korte loopafstand. Tevens zijn het treinstation van Bloemendaal, wandelpark Caprera met het Openluchttheater en het Hertenkamp te voet bereikbaar. Direct om de hoek bevinden zich twee basisscholen en twee andere zijn binnen 5’ fietsafstand te bereiken.

Indeling:
Begane grond: Entree en hal en een modern toilet met fontein. De ruime kelder bevindt zich onder de hal en de gang en is op stahoogte. De extra brede woonkamer met lichte eikenhouten vloer heeft dubbele openslaande deuren naar de zonnige tuin aan de achterzijde. De keuken aan de voorzijde is voorzien van luxe inbouw apparatuur inclusief Quooker.

1e verdieping: met een luie trap gaat u naar de eerste verdieping. Aan de achterkant bevindt zich een L-vormige slaapkamer met een inloopkledingkast. De kamer heeft prachtig uitzicht over de cricket en het bos. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde. Op deze verdieping is ook de badkamer met douche, wc en wastafelmeubel.

2e verdieping: Via de trap komt u op de tweede verdieping met een grote slaapkamer over de hele breedte van het huis; ook aan de achterzijde gelegen met het uitzicht over het cricketveld. Verder een ruime waskamer met wasmachine-/drogeropstelling en CV-warmwater-ketel. Plus een aparte berging gedeeltelijk op stahoogte.

Kortom: Een heerlijk en ideaal gelegen tussenhuis in rustige straat en in een kindvriendelijke buurt in Bloemendaal. Het huis heeft een fraai aangelegde achtertuin met veel bloemen direct grenzend aan het cricketveld. De tuin heeft de hele dag zon. Er is een open schuur voor tuinmeubels en tuingereedschap. Vrij uitzicht en veel privacy!

De gezellige winkelstraat van Bloemendaal met horecagelegenheden is om de hoek. Aan de andere kant van de straat loop je zo het Bloemendaalse bos (met het Hertenkamp) in. Het station met directe verbinding naar Haarlem en Amsterdam, ligt op 7 minuten loopafstand. De historische binnenstad van Haarlem is 15 minuten fietsen. Een charmant en licht gezinshuis met zonnige tuin op ideale locatie.

Bijzonderheden:
– Heerlijk familiehuis;
– Op loopafstand van scholen en winkels;
– In 2018 geheel verbouwd;
– Direct gelegen aan de Cricket Club Bloemendaal;
– Vrij gevoel aan achterzijde vanwege fantastisch uitzicht
– Op zeer gewilde locatie, nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, bos en duinen

Details

Bijgewerkt op juli 16, 2024 op 1:03 am

  • Prijs: € 1.100.000 k.k.
  • Woonoppervlakte: 142 m2
  • Perceelgrootte: 159 m2
  • Kamers: 4
  • Bouwjaar: 1922