Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Essenlaan 21 , Bloemendaal

€ 1.195.000 k.k.

Beschrijving

In het groene Bloemendaal, in het populaire “Kinheimpark”, vind je dit karakteristieke 30-er jaren (hoek)herenhuis met een eigen oprit, een vrijstaande stenen garage en een heerlijk besloten en zeer fraai aangelegde zonnige voor en achter tuin. Door de ruime opzet zowel in de woonkeuken als woonkamer en de vele ramen aan drie zijden, ervaar je het gevoel van een vrijstaande woning. De rijke bouwstijl kenmerkt zicht door fraai metsel- en houtwerk, hoge plafonds en vanuit de bovenste verdiepingen een zeer fraai uitzicht over Bloemendaal en richting Haarlem stad (Bavo) te zien.
Daarnaast is de woning zeer goed geïsoleerd en beschikt het over 14 zonnepanelen en heeft het een energielabel A!

Het Kinheimpark grenst aan de winkelstraat van Bloemendaal met diverse kwaliteitswinkels, een supermarkt en gezellige restaurants. Diverse (basis)scholen, kinderopvang, sportclubs en recreatiefaciliteiten zijn in de directe omgeving te vinden. In de winter loop je zo naar de kunstijsbaan Kennemerland. En voor een wandeling in het Bloemendaalse bos en openlucht theater Caprera of fietsen naar de Kennemerduinen met meerdere meertjes om te zwemmen.

NS station Bloemendaal ligt op vijf minuten loopafstand en met 10 minuten fietsen sta je in het centrum van Haarlem. Liever naar het strand of de duinen? Die bereik je op de fiets in 20 minuten.

Kortom: een fantastisch familiehuis waar elk gezin zich direct thuis zal voelen!

Indeling:
Parterre: entree, vestibule met meterkast en droge kelderkast, gastentoilet, woonkamer met (gesloten) open haard en met openslaande deuren naar de achtertuin. Aan de voorkant een heerlijke zonnige zijkamer met deur naar het terras, hier zit je tot laat in de avond in de zon. De aangebouwde woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft alle ruimte om er gezellig in te eten.
De fraai aangelegde tuin is vol verrassingen, veel voorjaarsbollen en diverse lagen bloeiende planten en bijzondere struiken, in de achtertuin kan je genieten van de ochtendzon bij het huis en late middagzon achterin de tuin en op het voorterras in de voortuin van de middag en avond zon.

Eerste Verdieping: overloop, 2 slaapkamers aan de voorzijde, master bedroom aan de achterzijde met balkon en badkamer met een groot bad, dubbele wastafel, handdoeken radiator en vloerverwarming. Op de verdieping bevindt zich tevens een apart toilet.

Tweede Verdieping: 2 slaapkamers met berging mogelijkheden. Hier is eenvoudig een 6e slaapkamer te creëren. Overloop met aansluiting voor wasmachine en droger, 2e badkamer met 3e toilet en douche, wastafel en voorzien van mechanische ventilatie en handdoeken radiator en vloerverwarming.

Vliering: toegang met vlizotrap. Zeer ruime vliering (sta hoogte) met velux dakvensters, CV opstelling. Op het dak zijn 14 zonnepanelen aangebracht.

Garage: Via de poort (achterom) kom je in de fraaie tuin met stenen vrijstaande garage met grote verlichte vliering met veel bergruimte. Achter de garage is een extra schuur voor fietsen, haardhout en tuingereedschap.

Bijzonderheden:
Voorbehoud gunning verkopers;
Energielabel A;
Vrijstaande garage en veel bergruimte;
Mogelijkheid tot creëren van een 6e slaapkamer.

Details

Bijgewerkt op juli 16, 2024 op 1:03 am

  • Prijs: € 1.195.000 k.k.
  • Woonoppervlakte: 177 m2
  • Perceelgrootte: 276 m2
  • Kamers: 6
  • Bouwjaar: 1936