Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Prins Mauritslaan 96 , Overveen

€ 3.500 p.m.

Beschrijving

Aan een van de mooiste lanen van Overveen: heerlijk ruim familiehuis met 5 slaapkamers, een zonnige tuin en uitstekende ligging ten opzichte van voorzieningen, natuur en (internationale) scholen.

Indeling:
Begane grond: Voortuin met fietsenhok, Entree, vestibule. Gang met verdiepte trapkast, toilet met fontein. Lichte woonkamer met visgraat houten vloer, glas in lood ramen en openslaande deuren naar de op het zuiden gelegen achtertuin. Keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en deur naar de tuin. Trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot alle vertrekken. Ruime en lichte master bedroom aan de achterzijde met vaste kast en balkon, gelegen op het zuiden. Ruime lichte slaapkamer en derde kleinere slaapkamer aan de voorzijde. Badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel. Apart toilet met fontein. Trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping: Ruime overloop met wasmachineaansluiting en losse trap naar de vliering met veel opbergruimte. Ruime slaapkamer aan de voorzijde en vijfde slaapkamer aan de achterzijde.

Locatie: In een groene en kindvriendelijke omgeving met meerdere (internationale) basis-, middelbare en hogere scholen om de hoek. Op steenworp afstand van de gezellige dorpskernen van Overveen en Bloemendaal met o.a. supermarkten, drogisterijen, lokale warme bakkers en slagers, diverse restaurants, (internationaal) onderwijs en het NS-Station. Het stadshart en station van Haarlem, natuurgebieden, de duinen en het strand van Bloemendaal/Zandvoort liggen op fietsafstand. Uitgebreid aanbod (top) sportfaciliteiten in de buurt. In de nabijheid van diverse uitvalswegen naar o.a. Amsterdam, Leiden en Den Haag.

Kenmerken:
– Woonoppervlak: 141 m²
– Ruime zonnige tuin
– Balkon
– 5 slaapkamers
– Houten vloer, glas en lood, originele details
– Rustige straat en bijzonder centrale locatie
– Parkeren op straat (geen vergunning)

Bijzonderheden:
– Kindvriendelijke, rustige omgeving;
– Uitstekende locatie;
– Per direct beschikbaar;
– Huurprijs € 3.500,00 per maand excl G/W/E, internet/TV aansluiting en lokale heffingen;
– Borgsom € 5.000,00
– Huurperiode: in overleg, 1 à 1,5 jaar;
– Onder gunning van eigenaar;

Voor meer informatie kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met DMC Makelaars.

Details

Bijgewerkt op augustus 14, 2024 op 1:02 am

  • Prijs: € 3.500 p.m.
  • Woonoppervlakte: 141 m2
  • Perceelgrootte: 160 m2
  • Kamers: 6
  • Bouwjaar: 1931