Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Hanepoel 11 , Zwaanshoek

€ 1.425.000 k.k.

Beschrijving

Landelijk en ruim wonen in Zwaanshoek, maar toch alle faciliteiten in de buurt! Aantrekkelijk gelegen vrijstaande villa met garage op een mooie zonnige kavel met veel privacy.
De vrijstaande villa ligt in het rustige dorp Zwaanshoek (gemeente Haarlemmermeer) met veel openbaar groen, terwijl de stad niet ver is. Via de nabijgelegen provinciale “Drie Merenweg” zijn de steden Amsterdam, Haarlem, en de luchthaven Schiphol uitstekend bereikbaar. Als het gaat om voorzieningen, cultuur, horeca, zorg en onderwijs dan is gemeente Haarlemmermeer een van de beste gemeenten van Nederland.

Het kindvriendelijke dorp met een landelijke sfeer ligt centraal ten opzichte van scholen, supermarkten, winkelcentra en sportaccommodaties en een tennisvereniging en ligt op korte afstand van Hoofddorp, Heemstede, gemeente Bloemendaal, Zandvoort en Haarlem. Zwaanshoek is gelegen in de Haarlemmermeer.  Uitstekende uitvalswegen naar Haarlem, Amsterdam, Schiphol en Den Haag.

Begane grond; entree, hal, wc met fontein, grote woonkamer met openhaard en gezellige eethoek in de serre, luxe woonkeuken met moderne inbouw apparatuur, bijkeuken en toegang tot een tuinkamer/slaapkamer of een werkkamer met aparte badkamer met douche, wastafel en wc. Bovendien zijn er reeds voorzieningen getroffen die het mogelijk maken om een extra wasmachine of keuken te plaatsen. Er is toegang tot een heerlijke zonnige tuin.

Op de eerste verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers en een walk in closet en een moderne luxe badkamer met bad, inloopdouche en toilet.
De tweede verdieping biedt een zee aan ruimte en is nu volledig ingericht als appartement met kamer met volledige keuken (vaatwasser, koelkast, keramische kookplaat, koel-vriescombinatie, combi-oven) en een slaapkamer met royale kastenwanden. Tevens bevindt zich hier een waskamer met wasmachine-droger opstelling, er is een aparte badkamer met bad en inloopdouche en een separate toiletruimte.
Door de ramen aan meerdere zijden van de woning is er zicht op de zonnige tuin.

* Heerlijk familiehuis;
* Kaveloppervlakte 884 m²;
* Woonoppervlakte ca. 254 m²;
* Duurzaam;
* Parkeren op eigen terrein;
* Achteruitgang tuin op loopafstand van park, basisschool en tennis- en padelclub;
* Zeer lichte en ruime villa met mooie lichtinval;
* Fraaie erker aan de achterzijde van de villa;
* Openhaard;
* Plafondhoogte van 2.80m op begane grond en tweede verdieping;
* Ruime slaapkamers op de eerste en de tweede verdieping;
* Aanbouw met mogelijkheid voor het realiseren van een appartement;
* Oplevering in overleg.

Details

Bijgewerkt op juli 16, 2024 op 1:03 am

  • Prijs: € 1.425.000 k.k.
  • Woonoppervlakte: 254 m2
  • Perceelgrootte: 884 m2
  • Kamers: 7
  • Bouwjaar: 2018