Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Jaagpad 14 , Haarlem

€ 895.000 k.k.

Beschrijving

Wonen op het water!
Op een werkelijk schitterende locatie aan het Spaarne is deze goed onderhouden woonark gelegen, met een fenomenaal uitzicht over het water, de Molen en de roei- en zeilvereniging.
Er liggen op dit rustige stukje van het Jaagpad slechts 7 woonarken. De besloten tuinen bieden veel privacy. Ideaal voor de liefhebber die wil genieten van rust, ruimte, natuur en natuurlijk water.
En dat op korte afstand van alle (stadse) voorzieningen die Haarlem en omgeving te bieden hebben.

Indeling:
Vanaf het Jaagpad via afgesloten toegangshek entree tot het ruime, eigen tuinperceel, uitgevoerd met borders, sierbestrating en diverse terrassen. Op het perceel staan 2 bijgebouwen, waarvan de grootste opgedeeld is in een separaat toegankelijke wasruimte en de aangrenzende werkplaats/schuur. Aan de andere zijde van het perceel bevindt zich een 2e bijgebouw in gebruik als berging.
Vanaf de recent van nieuwe damwanden voorziene kade stap je de woonark binnen: hal, toilet, slaapkamer 1, ruime bergkast, woonkamer met grote ramen voor schitterend zicht over het Spaarne, pui naar steiger, slaapkamer 2,
Keuken met diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, opstelling cv ketel, badkamer met recent geplaatste ruime inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel, slaapkamer 3 en slaapkamer 4. Alle ruimtes hebben schitterend uitzicht.

Souterrain/bergruimte in gehele casco (beton) met een vrije hoogte van ca 1 meter.

Vliering met bergruimte.

Bij de overdracht van een woonark zoals Aqua-Merijn hoeft geen overdrachtsbelasting betaald te worden.

Algemeen:
– Naam: Aqua-Merijn
– Bouwjaar: 1973
– Bouwplaats: Zaandam
– Casco: Beton
– Opbouw: Hout
– Afmetingen:
– Nutsvoorzieningen: Electra, gas, water, internet, kabel-tv en riool.
– Liggeld: € 1.759,- jaar.
– Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
– Zonwering.
– Rolhorren.
– Airco.
– Centraal stofzuigersysteem.
– Isolatieglas.
– Aanlegsteiger.
– 2 ruime bijgebouwen.
– Heerlijke tuin die veel privacy biedt.
– Eigen parkeerplaats.

Disclaimer inzake de aanbieding
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast. Alle in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend. Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.

Details

Bijgewerkt op juli 16, 2024 op 1:03 am

  • Prijs: € 895.000 k.k.
  • Woonoppervlakte: 90 m2
  • Perceelgrootte: 1 m2
  • Kamers: 5
  • Bouwjaar: 1973