Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Kostverlorenstraat 125 -a, Zandvoort

€ 1.950.000 k.k.

Beschrijving

Aan het lommerrijke deel van de Kostverlorenstraat gelegen goed onderhouden uitgebouwde vrijstaande villa ‘De Overtuin’ met dubbele inpandige garage en een riante diepe tuin met terrassen, borders, heerlijk zwembad en bijgebouwen.
De woning is centraal gelegen aan de rand van het Groene hart, op korte afstand van de gezellige dorpskern van Zandvoort waar je uitstekend terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen, om te shoppen in de diverse boetieks en/of om heerlijk te eten in één van de vele restaurants.

Het NS-Station met directe verbinding naar Haarlem en Amsterdam is op korte fietsafstand gelegen evenals het beroemde F1 Circuit Zandvoort. De kinderen kunnen in de omgeving lekker buiten spelen en lopen zo naar één van de basisscholen in de directe omgeving. Diverse scholen voor voortgezet-, middelbaar- en hoger onderwijs zijn evenals het historische stadshart van Haarlem per fiets of met openbaar vervoer goed te bereiken. En wat te denken van prachtige fietstochten door de duinen en langs de kust met de mooie stranden waaraan tal van hippe strandpaviljoens.

De villa moet gezien worden om de rust en privacy die zij te bieden heeft te ervaren.

indeling:
Via bordestrap toegang tot de entree: hal met gastentoilet en meterkast, aan de voorzijde is een prettige werkkamer gelegen. De werkkamer is tevens vanaf het zijterras toegankelijk.
Bij het betreden van de ruime woonkamer ontvouwt de villa haar charme: zowel vanuit de woonkamer als vanuit de lichte, aangebouwde serre (tuinkamer) heb je zicht over de fantastische onder architectuur aangelegde tuin. Er is schitterende symmetrie aangebracht met in het middelpunt het zwembad en in lijn daarmee het poolhuis.
De woonkamer biedt volop zitmogelijkheden rondom de open haard, grenzend aan de woonkamer de keuken, voorzien van alle gemak en de bijkeuken met aansluitingen voor de was apparatuur.
De serre met grote raampartijen is een fantastische ruimte waar je alom contact met de buitenruimte ervaart, maar die volop privacy biedt.

1e verdieping:
Vanuit de hal via de trap toegang tot de overloop, vanwaar toegang tot de 3 slaapkamers. De verdieping heeft o.a. door de dakvorm een speelse indeling. De master bedroom, met airco, is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een eigen badkamer met jacuzzi, dubbel wastafelmeubel en toilet. Bijzonder is het grote dakterras wat vanuit de master toegankelijk is.
Naast de master zijn er nog 2 slaapkamers waarvan 1 met airco en tevens toegang tot het dakterras en een 2e badkamer met wastafelmeubel, douche en toilet.

Souterrain:
De verhoogde ligging op het duin, maakt dat de villa beschikt over een volledige extra laag in het souterrain, waaronder de twee inpandige, via een verwarmde hellingbaan toegankelijke garages met extra stalruimte, ruim voldoende voor het stallen van fietsen en surfspullen.
Vanuit de hal toegang tot het souterrain met wijnkelder en een prachtige multifunctionele ruimte, hoogte 2.38 m, initieel bedacht als atelier met studio, maar thans in gebruik als gym. Door de aanwezigheid van alle voorzieningen zijn de mogelijkheden voor deze ruimte oneindig. En natuurlijk zoals eerdergenoemd toegang tot de beide garages.

Buitenruimte
De villa is gelegen op een perceel van maar liefst 1.305 m². De tuin is onder architectuur aangelegd met borders, terrassen, gazon en bomen. Centraal in de achtertuin is het zwembad gelegen met een poolhouse, met pantry, douche, toilet en technische ruimte. De beplanting is welgekozen waardoor tijdens elk seizoen verschillende delen bloeien. Aan de werkkamer en keuken grenst een terras.

Bijzonderheden:
– Veel privacy en comfort biedende villa van ca. 300 m², exclusief inpandige garages.
– Dubbele inpandige garages met verwarmde hellingbaan.
– Gezinsvilla met volop mogelijkheden biedend souterrain.
– Werkkamer.
– Vloerverwarming grootste gedeelte benedenverdieping..
– Open haard.
– Volledig gerenoveerd in 2007, waarbij o.a. de serre aangebouwd is en het dak volledig vernieuwd is.
– Prachtige, beschutte tuin met volautomatische sproei-installatie.
– Zwembad met poolhouse.
– Absoluut uw bezichtiging waard.

Details

Bijgewerkt op juli 26, 2024 op 6:00 am

  • Prijs: € 1.950.000 k.k.
  • Woonoppervlakte: 295 m2
  • Perceelgrootte: 1305 m2
  • Kamers: 8
  • Bouwjaar: 1989