Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Raadhuisstraat 11 -E, Heemstede

€ 500.000 k.k.

Beschrijving

Ontzettend leuke maisonnette woning middenin het centrum van Heemstede met privé parkeerplaats en berging in ondergelegen parkeergarage.

De woning ligt op de 1e verdieping van het kleinschalige appartementencomplex ”Raadstede” en beschikt over een lift en verzorgd trappenhuis. De ruime living bevindt zich aan de oostzijde en kijkt dus ontzettend leuk uit over de gezellige winkelstraat. Aan de westzijde ligt de royale open woonkeuken welke directe toegang biedt tot het zonnige en vrij gelegen balkon op het westen/zuidwesten, vanwaar u heerlijk kunt genieten van de middag-/avondzon. De speelse indeling maakt deze maisonnette nog leuker! Er zijn 2 goede slaapkamers waarvan er één zich beneden bevindt en over een eigen pantry beschikt en een toegang tot het ruime zonneterras dat eveneens op het westen/zuidwesten is gelegen. Deze multifunctionele terraskamer leent zich uitstekend als slaap-/logeerkamer maar ook als atelier-/kantoor of werkkamer. Het ruime terras voelt nog ruimer aangezien deze aansluit aan de gemeenschappelijke buitenruimte en biedt dus veel zonuren!
Daarnaast beschikt het appartement ook nog eens over een separate berging en privé parkeerplaats in ondergelegen parkeerkelder welke alleen voor eigenaren toegankelijk is door middel van een elektrische garagedeur.

De ligging is werkelijk waar ideaal!
Het appartement ligt aan de gezellige winkelstraat de Raadhuisstraat die doorloopt in de Binnenweg. U kunt hier terecht voor uw dagelijkse boodschappen, maar ook voor een hapje en een drankje. De wekelijkse markt op woensdag is ook zeker de moeite waard. Het fijne van deze locatie is dat het niet alleen dichtbij de winkels is, maar ook het NS-station Heemstede/Aerdenhout, diverse bushaltes en verschillende uitvalswegen liggen in de directe omgeving. Voor een goede wandeling loopt u binnen no time het Groenendaalse bos in. En ook het strand en duinen zijn op korte fietsafstand te bereiken. 

Indeling:
Parterre: hoofdentree met brievenbussen en bellentableau, hal met lift en trappenhuis, toegang tot de parkeerkelder met privé parkeerplaats en berging.

1e Verdieping: de lift komt uit naast uw entree, hal met videofoon, bergkast met C.V.-installatie, toilet met fontein, ruime woonkamer met leuk uitzicht op de Raadhuisstraat, open woonkeuken met diverse inbouwapparatuur w.o. koelkast (Bauknecht), vaatwasser (Bosch), combi-oven/magnetron (AEG), inductie kookplaat (Siemens) met afzuigkap, inbouwkasten voor voldoende opbergruimte en deur naar het balkon welke op het westen is gelegen, slaapkamer aan de voorzijde, badkamer v.v. ligbad, inloopdouche en wastafel, trap naar..

een verdieping lager (bereikbaar vanuit de woning middels een vaste trap): tweede grote multifunctionele slaap-/werkkamer Deze kamer is voorzien van een pantry en een deur naar een ruim privé terras dat grenst aan het gemeenschappelijk terras/patio.

Bijzonderheden:
* Voor indeling en maatvoering zie kleurenplattegrond
* Volgens NEN2580 meetinstructies ingemeten en meetrapport aanwezig
* Woonoppervlakte ca. 99 m2, inhoud ca. 304 m3, buitenruimte 18 m2
* Bouwjaar 1998
* Ruime woonkamer met open keuken en leuke zichtlijn over de gezellige winkelstraat
* Goede buitenruimte; een balkon vanuit de woonkeuken, eigen terras en gemeenschappelijk terras/patio (westen/zuidwesten)
* Volledig dubbel glas
* Privé parkeerplek en berging in ondergelegen en afgesloten parkeerkelder
* Gelegen in leuke en zeer centrale woonomgeving, nabij winkels, NS-station en op korte afstand van strand en zee
* Erg goed onderhouden appartementencomplex met actieve vereniging van eigenaars
* De servicekosten bedragen thans € 214,67 per maand (woning en garage) inclusief schoonmaak, onderhoud aan gebouw, algemene faciliteiten en reservering groot onderhoud
* Oplevering in overleg, spoedig
* Binnen zonwering westzijde ter overname van huurder
* Keukeneiland, krukken en linnenkast slaapkamer 1e verdieping blijven achter.

Details

Bijgewerkt op september 1, 2024 op 1:06 am

  • Prijs: € 500.000 k.k.
  • Woonoppervlakte: 103 m2
  • Kamers: 3
  • Bouwjaar: 1999