Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Grianestraat 14 h, Amsterdam

Grianestraat 14, AMSTERDAM
€ 395.000,-- k.k.
Verkoop door DMC Makelaars Overveen

Beschrijving

Heerlijk 3 kamer appartement (voorheen 4 kamer) in rustige woonwijk!

Het leven is hier bruisend en hip te noemen! Bars, restaurants, Podium Mozaïek, een grote speeltuin en drie parken om de hoek (Erasmus-, Rembrandt- en Westerpark). En is dat niet voldoende? Je woont hier op 10 minuten fietsen van de Jordaan. Proef de sfeer in dit nette, goed onderhouden huis! Er is veel licht, het heeft een prettige indeling met een ruime woonkamer, nette keuken, 2 slaapkamers, mooie badkamer en balkon.

De slaapkamers zijn ruim bemeten en vanuit de woonkamer heb je een leuk uitzicht op de boomrijke straat. Ben je een starter en zoek je een fantastisch appartement op een heerlijke plek? Reageer dan snel! Want dit 3- kamer appartement kan zomaar eens snel verkocht zijn.

Indeling:
eerste etage, entree / hal, woonkamer (voorheen 2 slaapkamers) en nu ruim over de gehele breedte met veel licht. Nieuwe moderne badkamer (douche, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting) en separaat toilet.
Slaapkamer met openslaande deur naar balkon, dichte eenvoudige keuken met deur naar het balkon en 2e slaapkamer. Op de begane grond is een zeer ruime berging (15 m²) met raam partij.

Ligging:
Het appartement is heerlijk centraal gelegen maar toch niet in de drukte van het centrum van Amsterdam. Als je zin hebt in een fijne wandeling, dan kan dat in het Erasmuspark direct om de hoek. Met het openbaar vervoer ben je in no-time op alle plekken in Amsterdam, de bus stopt om de hoek voor de deur. Daarnaast ben je met de auto (een parkeervergunning is zo geregeld bij het stadsdeelkantoor op het Bos en Lommerplein en parkeren kan op elke dag van de week eenvoudig voor de deur, met op zondag sowieso gratis parkeren) zo op de ring West of rij je direct naar Haarlem en/of strand. Ook met het openbaar vervoer ben je vanaf het dicht bijgelegen Station Sloterdijk binnen een halfuur op het strand van Zandvoort. Voor de dagelijkse boodschappen kun je om de hoek terecht met op loopafstand de winkels op de Bos en Lommerweg en op het Bos en Lommerplein. Bos en Lommer heeft de afgelopen jaren een enorme boost gekregen op het gebied van winkels en horeca. Het ene na het andere leuke tentje opent hier z’n deuren, een heerlijke plek om te wonen!

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 57 m²
– Bouwjaar 1950
– Erfpacht afgekocht t/m 30 april 2055
– Servicekosten € 191,76 euro per maand en een gezonde VVE
– Balkon (toegankelijk vanuit de keuken en slaapkamer)
– 2 slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers)
– Ruime berging in de onderbouw
– Oplevering in overleg

Details

Bijgewerkt op juli 5, 2022 op 8:33 am

  • Prijs: € 395.000,-- k.k.
  • Woonoppervlakte: 57 m²
  • Kamers: 2
  • Bouwjaar: 1950