Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Burgemeester Roellstraat 28 2, Amsterdam

Burgemeester Roellstraat 28, AMSTERDAM
€ 295.000,-- k.k.
Verkoop door DMC Makelaars Overveen

Beschrijving

Zo te betrekken, volledig gerenoveerd appartement met garage.

Wonen in West net buiten de ring in een heerlijk ruim en licht 3-kamer appartement van 67 m² met 2 balkons. Dit volledig gerenoveerde luxe appartement heeft een berging in de kelder en een eigen ruime garage met elektrische deur onder het gebouw.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een lift. Met slechts tien minuten fietsen sta je midden in de Jordaan en ook de auto kan hier gewoon nog voor de deur geparkeerd worden. Een ideale woning voor starters, maar ook perfect voor studerende kinderen.

Omgeving en Bereikbaarheid
Het gebouw is gelegen in een populaire buurt die volop in ontwikkeling is. Er wordt veel gerenoveerd, gebouwd en opnieuw ingericht. Dit maakt het stadsdeel een levendig, stedelijk woon- werkgebied met een goede verbinding tussen West en de binnenstad. Gunstig gelegen t.o.v. de Ring A10 (S105) en openbaar vervoer, station Jan van Galen ligt op 200 meter afstand (tram, bus en metro) en station Amsterdam Sloterdijk ligt op 5 minuten met de metro. Op de fiets bereik je het Mercatorplein in 5 minuten, de Jordaan in een kleine 10 en de Dam in 15 minuten. Recreatiegebied Sloterpark, de Sloterplas met stadstrand en het recent opgeknapte Rembrandtpark liggen zeer nabij en parkeren kan in de eigen garage of voor de deur (blauwe parkeerzone).

Indeling
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is zowel met lift als trap bereikbaar. Entree; hal/ gang; toilet; meterkast; een ruime slaapkamer met inloopkamer/kast die gemakkelijk weer een slaapkamer zou kunnen worden; lichte en ruime woonkamer met semi- open keuken met inbouw apparatuur; de badkamer is o.a. voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafel en vloerverwarming. Er is een aparte was en droger kast in de gang. Vanuit de slaapkamers en de woonkamer toegang naar het vierkante balkon op het noorden en vanuit de keuken toegang naar het balkon gericht op het zuiden. In de kelder bevindt zich nog een privé berging.

Vereniging van Eigenaars (VvE)
Het betreft een lidmaatschapsrecht van een coöperatieve flat exploitatie vereniging (CFV). De VvE is actief, en wordt professioneel beheerd. De maandelijkse servicekosten voor het appartement en de berging zijn samen ca. € 267,- per maand. Dit is inclusief de onderhoudsreservering, OZB, erfpachtcanon én een voorschot van de stookkosten.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte van 67 m², de balkons samen zijn 13 m², garage is 25 m² (NEN2580 gemeten);
– Volledig gerenoveerd en zeer luxe afwerking. Zo te betrekken;
– Ruime slaapkamer met inloopkamer;
– Elektrische zonwering in de woonkamer
– 2 balkons op zuid en noord;
– Verrassend ruime en lichte woning;
– Lidmaatschapsrecht met financiering mogelijk bij o.a. Rabobank en SNS bank;
– Actieve en professioneel beheerde VVE (VVE Beheer Amsterdam);
– Servicekosten ca. € 267,- per maand (inclusief onderhoudsreservering, gemeenschappelijke kosten, OZB, erfpachtcanon én voorschot stookkosten);
– Verwarming via blokverwarming en warm water via elektrische boiler;
– Eigen berging in de kelder van het gebouw;
– Het complex is gebouwd in 1962 en beschikt over een lift;
– Geen wachttijd voor een parkeervergunning;
– Goed geïsoleerd met dubbel glas;
– Oplevering in overleg.

Details

Bijgewerkt op januari 24, 2019 op 7:12 am

  • Prijs: € 295.000,-- k.k.
  • Woonoppervlakte: 67 m²
  • Perceelgrootte: 1030 m²
  • Slaapkamers: 2