Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Bickersgracht 256 - 258

1013 LH Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Dreef 26 H, Haarlem

Dreef 26, HAARLEM
€ 648.000,-- k.k.
Verkoop door DMC Makelaars Overveen

Beschrijving

Dit unieke, stijlvolle kap appartement aan de Dreef ligt op steenworp afstand van de gezellige binnenstad van Haarlem. Niet alleen binnenshuis geniet u van alle comfort en stijl, maar ook wanneer u de deur uit stapt heeft u alles binnen handbereik. De Haarlemmerhout begint aan de overkant. Het gezellige centrum van Haarlem is op wandelafstand. Wilt u naar het strand, dat kan met de fiets. Kortom alle aspecten van beleving liggen binnen handbereik.

Het drie-kamerappartement is gelegen op de derde verdieping, welke u met de lift bereikt. Het beschikt over een ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer en de slaapkamers. De woonkamer met open keuken is ruimtelijk, dit wordt extra benadrukt door de mooie lichtinval. De mooie spanten van de kap zijn mooi in het zicht. De badkamer is voorzien van een ligbad, een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel.

De conversie van deze 4 herenhuizen tot 16 luxe appartementen is met zorg gedaan. Stijl elementen zijn behouden, en daar is het luxe comfort van nu aan toegevoegd. Alles met het hoge afwerkingsniveau wat u van een dergelijk vernieuwbouw project verwacht. In het design staan rust en ruimte centraal, sfeervol dankzij de klassieke details, paleisachtig dankzij het hoge plafond en ramen.

Het blok van vier herenhuizen, Dreef 24-30, is in 1880 gebouwd naar ontwerp van Haarlemse architect A. van der Steur jr. in (Franse) neorenaissance stijl. De woningen zijn bedoeld voor welgestelden en zijn dan ook ontworpen met een belle-etage. Chic gelegen tegenover paviljoen welgelegen, het huidige provinciehuis, waar Lodewijk Napoleon als vorst heeft geregeerd.

Bereikbaarheid
Uitstekende bereikbaarheid vanuit alle richtingen. Op slechts 15 minuten van luchthaven Schiphol. Een ruim aanbod aan voorzieningen op wandelafstand en er zijn uitstekende verbindingen met openbaar vervoer.

Bijzonderheden
– Inclusief 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
– Mogelijkheid tot parkeren op openbaar terrein middels vergunning
– Inclusief berging
– Monument
– Afgewerkt met hoge kwaliteitsmaterialen
– Authentieke details stijlvol gemoderniseerd
– Lift
– Het appartement is voorzien van luxe sanitair

Details

Bijgewerkt op februari 26, 2021 op 8:18 am

  • Prijs: € 648.000,-- k.k.
  • Woonoppervlakte: 79 m²
  • Slaapkamers: 2
  • Bouwjaar: 1880