Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Emmalaan 2 , Haarlem

Emmalaan 2, HAARLEM
€ 1.650.000,-- k.k.
Verkoop door DMC Makelaars Overveen

Beschrijving

Villa “de Sonnegaerde”

Een bijzonder sfeervol familiehuis met prachtige stijlkenmerken, hoge plafonds en een royale maatvoering, gelegen midden tussen het dorp van Overveen en het centrum van Haarlem met alle hotspots, winkels, ateliers, eetcafe’s en restaurants, maar ook uitgaansgelegenheden en musea zoals Het Teylers Museum, de Toneelschuur, de Stadsschouwburg en de Philharmonie. Om de hoek bevindt zich een kinderopvang en diverse scholen in het basis- en voortgezet onderwijs zijn op korte loopafstand.

Zodra je binnen stapt in de imposante hal met prachtige statige trap geniet je direct van de authentieke sfeer. De mooie lichtinval en de ruime vertrekken zorgen tevens voor een fijne woonbeleving. Hier kan je heerlijk met meerdere mensen tegelijk thuiswerken zonder dat je elkaar in de weg zit. De zeer royale woonkamer met hout openhaard en parketvloer, de tv-kamer en de woonkeuken met bijkeuken op de parterre maken van dit huis een heerlijk familiehuis!
Dit herenhuis met garage en een fraai aangelegde voor-, zij-, en zonnige achtertuin is gelegen in een heerlijke buurt waarbij sportvelden, strand en duinen zich ook in de nabije omgeving begeven.

INDELING;
Begane grond:
Entree, vestibule, grote centrale hal met marmer, wc met fontein, prachtig trappenhuis, deur naar grote (wijn)kelder, tv/speelkamer met gas openhaard en parketvloer en openslaande deuren naar de tuin, woonkamer met hout openhaard met klassieke Franse schouw en visgraat parket met bies, woonkeuken met inbouwapparatuur en bijkeuken met wasmachine- en drogeropstelling.

Eerste etage:
Royale overloop, grote masterbedroom (40 m²) over de gehele breedte aan de voorzijde met marmeren schouw, badkamer met wc, douche en twee wastafels, ruime slaapkamer achterzijde met elektrische bedienbare zonwering, marmeren schouw, 3e slaapkamer/werkkamer.

Tweede etage:
Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche, bad, dubbele wastafel en wc. Berging met CV-ketel.

* Garage en mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein;
* Parkeren op openbare weg middels vignetten en bezoekerspassen (direct beschikbaar);
* Heerlijk familiehuis met bijzonder rijke afmetingen;
* Zonnige voor-, zij- en achtertuin met garage en fietsenschuur;
* Tuin met veel privacy;
* Op korte afstand van strand, winkels, scholen en openbaar vervoer;
* Het huis is voorzien van 6 slaapkamers en 2 badslaapkamers;
* Unieke kans om tussen dorp en stad te wonen met deze unieke maatvoering;
* Voor indeling en maatvoering zie kleurenplattegronden;
* Een uitgebreide verkoopbrochure kunt u downloaden via onze site;
* Oplevering kan snel;
* Neem je aankoopmakelaar mee.
* Rapport bouwkundige keuring ter inzage bij verkoopmakelaar

Verkopersinformatie:
Een woning die dateert uit het begin van de vorige eeuw heeft een ongekende charme, maar is gebouwd in een tijd waarin er andere bouwkundige eisen golden. Ook voor wat betreft isolatie en duurzaamheid. Verkoper wijst op de – al dan niet – kenbare gebreken aan de woning zoals deze onder meer blijken uit het in opdracht van de makelaar uitgevoerd bouwkundig rapport. Verkoper wijst er op dat dit bouwkundig rapport niet onder zijn auspiciën is opgemaakt en niet instaat voor volledigheid. Verkoper roept de koper op en stelt de koper in de gelegenheid om zelf (bouwkundig) onderzoek te doen. De koper zal zelf de noodzaak tot onderhoud en herstel moeten beoordelen en meenemen bij zijn bieding. De te sluiten koopovereenkomst zal zijn gebaseerd op het “as is, where is” principe en zal een ouderdoms- en asbestclausule bevatten.

Details

Bijgewerkt op oktober 19, 2021 op 7:41 am

  • Prijs: € 1.650.000,-- k.k.
  • Woonoppervlakte: 287 m²
  • Perceelgrootte: 450 m²
  • Kamers: 6
  • Bouwjaar: 1911