Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Ernst Casimirlaan 81 , Overveen

Ernst Casimirlaan 81, OVERVEEN
€ 825.000,-- k.k.
Verkoop door DMC Makelaars Overveen

Beschrijving

Heerlijk wonen in Overveen!

Dit bijzonder ruime familiehuis (bouwjaar ca. 1938) met lichte woonkamer met open haard en openslaande deuren naar zonnige en zeer diepe (18m) tuin met achterom en schuur, is gelegen in een heerlijke buurt in Overveen. Het huis heeft een uitstekende maatvoering en door de goede raampartijen een fijne lichtinval. Door de verrassende indeling geniet men optimaal van de leefruimte die de woning rijk is.
Deze ideale gezinswoning is met behoud van diverse authentieke details aan de hedendaagse eisen aangepast. Aan de voorzijde bevindt zich een royale voortuin en aan de achterzijde een zonnige achtertuin met vrijstaande stenen schuur en achterom. Deze ideale gezinswoning is gelegen in een kindvriendelijke en gewilde straat met aan “het einde” een leuke en fraai aangelegde speeltuin.

Letterlijk om de hoek liggen de winkelstraat van Overveen met o.a. Albert Heijn, warme bakker en een slager, NS-Station en diverse restaurants w.o. Stach en Loetje en het historische stadshart van Haarlem. Maar ook diverse sportfaciliteiten, uitvalswegen, scholen zowel basis als voortgezet- en hoger onderwijs, het strand van Bloemendaal/Zandvoort en natuurgebieden bevinden zich tevens in de directe woonomgeving.

Indeling; entree, hal, woonkamer met houten parket vloer en recent geplaatste open haard van natuursteen, moderne keuken.
1e etage; overloop met toilet, een moderne badkamer met ligbad/jacuzzi, douche en dubbele wastafel, royale achterslaapkamer met luxe op maat gemaakte inbouwkast en balkon over de gehele breedte, grote slaapkamer aan voorzijde, waskamer met wasmachine/droger opstelling (voorheen slaapkamer). Er ligt in alle slaapvertrekken een parketvloer.
2e etage; moderne badkamer met douche, wastafel en toilet, grote slaapkamer (voorheen twee slaapkamers) met grote dakkapel aan de voorzijde en achterzijde. Tevens heeft deze verdieping een slaapvide met tuimelramen, heel leuk en geschikt als kinderverdieping! Aan de voorzijde nog een kamer welke gebruikt wordt als inloopkast/bergruimte. Ook op deze verdieping ligt in alle slaapkamers een parketvloer.

Kenmerken:
– 2016 vernieuwd schilderwerk, onderhoud in 2018
– 2019 schoorsteen vernieuwd met onderhoud open haard
– Vernieuwd afgelopen jaren: hemelwater afvoerpijpen, lood bij balkon en dakgoten, erker 2e etage achterzijde
– CV onderhoudscontract
– Parkeren € 30,25 per jaar
– Gratis parkeren verderop, waardoor er minder parkeerdrukte is in de straat zelf.
– Notariskeuze verkoper: mr. S. Stuijt

Details

Bijgewerkt op augustus 20, 2020 op 7:50 am

  • Prijs: € 825.000,-- k.k.
  • Woonoppervlakte: 132 m²
  • Perceelgrootte: 211 m²
  • Kamers: 5
  • Bouwjaar: 1938