Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Geulstraat 19 -1, Amsterdam

Geulstraat 19, AMSTERDAM
€ 585.000,-- k.k.
Verkoop door DMC Makelaars Overveen

Beschrijving

Sfeervol, comfortabel en ruim 3-kamerappartement van in totaal 87 m², op de eerste verdieping woonoppervlakte 75 m² met balkon op het zuiden en werkruimte 12 m² op de derde verdieping in het hart van de gewilde Rivierenbuurt. Het appartement bevindt zich in een karakteristiek jaren ’30 pand.

Omschrijving van het appartement:
Het appartement wordt betreden via het nette centrale trappenhuis. Bij binnenkomst komt u in de praktische hal met ingebouwde ruimte voor de kapstok en apart ruim toilet met fonteintje. Een heerlijke ruime woonkamer ontstaan tijdens de volledige verbouwing, waarbij het appartement o.a. van voor naar achter is doorgebroken. Hierdoor is er veel ruimte ontstaan en krijgt de voorkant extra licht. Het appartement heeft haar oorspronkelijke authentieke kenmerken behouden; de erker, de glas-in-lood ramen én en-suitedeuren zijn bewaard gebleven, waardoor het een gezellige sfeer uitstraalt. De woning heeft een ruime woonkamer met gas openhaard, moderne open keuken en een gezellig eetgedeelte. De ruimte kan op meerdere manieren worden ingedeeld. De zijkamer heeft twee vaste kasten en een originele schouw en kan als tweede slaapkamer gebruikt worden. De kamer heeft aan de voorzijde een ruime erker met zicht op de Geulstraat. De woning is voorzien van een eiken houtenvloer.
Het balkon is op het zonnige zuiden gelegen, en biedt een heerlijke plek om op warme dagen van ‘s morgens vroeg tot einde middag te genieten.
Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer met toegang tot de moderne badkamer met een dubbele wastafel, vloerverwarming, spiegelverwarming, ruime inloop douche en een 2e toilet. In de badkamer bevindt zich achter twee Louvredeurtjes de CV en is er ruimte voor een wasmachine.
Op de bovenste (derde) etage is er een extra kamer van ca. 12 m² met inbouwkast. In deze kamer zit een wastafel, stroomaansluiting, verwarming en een fraaie dakkapel. Het kan dienst doen als extra kamer, als werkkamer of als berging.

Ligging en omgeving:
Het appartement is gelegen in het hart van de Rivierenbuurt aan de rustige Geulstraat. Het ligt tussen de Maasstraat en de Scheldestraat met haar vele gezellige winkels, goede restaurants en cafés. Voor sport en ontspanning zijn het Martin Luther Kingpark (met de jaarlijkse Parade), het Beatrixpark, De Mirandabad en De Pijp om de hoek gelegen en zijn er aan het Europaplein diverse sportscholen gelegen. In de directe omgeving tref je diverse scholen en kinderdagverblijven.

Bereikbaarheid:
De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (Ringweg A-10 zuid) en het openbaar vervoer (halte Europaplein van de Noord-Zuidlijn en het NS treinstation Amsterdam RAI op loopafstand, alsmede tramlijn 4 en 12 en buslijn 65). Parkeren gebeurt middels vergunning systeem op de openbare weg.

Bijzonderheden:
– Totaal 87 m² (woonoppervlakte 75 m² en werkruimte 12 m²)
– Jaren ’30 appartement
– geheel voorzien van dubbelglas (type HR++)
– Erfpacht afgekocht tot 01 juni 2055
– In 2009 verbouwd met behoud van karakteristieke details
– De VvE is actief met professionele administratie (VVE Beheer Amsterdam)
– VVE bijdrage per maand is € 128,-
– Parkeren met vergunning (ca. € 280,- p. jaar) en via bezoekersregeling (gereduceerd tarief)
– Oplevering in overleg.

Details

Bijgewerkt op augustus 19, 2022 op 7:52 am

  • Prijs: € 585.000,-- k.k.
  • Woonoppervlakte: 87 m²
  • Kamers: 2
  • Bouwjaar: 1930