Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Govert Flinckstraat 136 2V, Amsterdam

Govert Flinckstraat 136, AMSTERDAM
€ 300.000,-- k.k.
Verkoop door DMC Makelaars Overveen

Beschrijving

Midden in de bruisende “Pijp” in Amsterdam Zuid ligt dit superstrakke 2-kamer appartement aan de voorzijde op de 2e verdieping van een goed onderhouden pand. Het pand is ca 6 jaar geleden gesplitst, er is funderingsherstel uitgevoerd, waarna de appartementen hoogwaardig verbouwd zijn. Op eigen grond gelegen, dus geen erfpacht.
Het appartement verkeert in zeer goede staat van onderhoud en kan zo betrokken worden, dus kom langs voor een bezichtiging!

Locatie:
Het appartement is super centraal in de Pijp gelegen, Op een steenworp afstand van de Albert Cuypmarkt, het Gerard Douplein en het Sarphatipark. De Pijp staat bekend om zijn grote aanbod aan gezellige restaurants en cafés, waarvan er talloze om de hoek liggen. De Ferdinand Bolstraat met openbaar vervoer (Halte metro!) letterlijk om de hoek. Voor de dagelijkse boodschappen is er een divers aanbod aan winkels en grote supermarkten. Hartje Centrum Amsterdam is met de fiets binnen 10 minuten bereikbaar, en tenslotte zit je ook binnen 5 minuten op de Ring A-10.

Indeling:
Via het centrale trappenhuis kom je op de tweede verdieping waar de entree van het appartement is. Bij binnenkomst sta je direct in de lichte woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Door het gehele appartement ligt een mooie eiken lamel vloer.
Aan de voorzijde is de aparte slaapkamer gelegen.
De badkamer is modern en licht en voorzien van een fraai wastafel meubel, ligbad (whirlpool), met douche en de wasmachine aansluiting.
Fijn is de separate wc met vrij hangend closet en fonteintje.
De ramen zijn voorzien van luxaflex (bamboe hout).

Bereikbaarheid
Uitstekende bereikbaarheid met zowel openbaar- als met eigen vervoer. Openbaar vervoer vind je direct om de hoek, waaronder een halte van de Noord-Zuidlijn bij station De PIJP, deze brengt je zo op het Centraal Station, station Zuid of het Amstelstation met directe verbindingen naar Schiphol en de rest van Nederland. De Zuidas en De Ring A-10 zijn binnen 5 minuten bereikbaar.

Bijzonderheden:
– Zeer goede staat van onderhoud.
– Fraaie houten vloer.
– Ramen voorzien van isolatieglas.
– Paneeldeuren met fraai deurbeslag.
– Nieuwe installaties en leidingen (gas/electra/water)
– Moderne badkamer.
– Separaat toilet.
– Open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.
– Slaapkamer.
– Eigen grond.
– Actieve en gezonde VVE.
– Servicekosten € 72,56 per maand.
– Woonoppervlak 29 m2.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces.
Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de (NVM) Algemene Consumentenvoorwaarden Makelaardij.

Details

Bijgewerkt op oktober 27, 2022 op 8:26 am

  • Prijs: € 300.000,-- k.k.
  • Woonoppervlakte: 29 m²
  • Slaapkamers: 1
  • Bouwjaar: 1881