Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Kenaupark 21 C, Haarlem

Kenaupark 21, HAARLEM
€ 1.450.000,-- k.k.
Verkoop door DMC Makelaars Overveen

Beschrijving

NOG 1 APPARTEMENT IN VERKOOP!!

Het statige herenhuis met monumentale status Kenaupark 21 Haarlem is door de Cobraspen Groep omgetoverd tot vijf luxe appartementen. Het karakter van het pand is met zorg en liefde teruggebracht naar de tijd waarin de Haarlemse adel en notabelen ervan genoten. Uiteraard voorzien van al het moderne wooncomfort. De “Vestingh” is een pand
met een verhaal, een ziel. Deel uitmakend van een rij van negen geschakelde herenhuizen, werd het tussen 1866 en 1868 als onderdeel van het bolwerk van de verdedigingswerken van de oude stad gebouwd. Nog steeds zijn er in de directe omgeving restanten van oude vestigingswerken te vinden. De geschiedenis leeft voort in Kenaupark.

Het unieke appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en ligt aan het groene fraai aangelegde Kenaupark aan de rand van het historische stadshart. Tevens ligt het NS-station, winkels en uitgaansgelegenheden op loopafstand en zijn uitvalswegen nabij.

Het appartement op de tweede verdieping is voorzien van met mooi entree, hal, garderobe ruimte, apart luxe gastentoilet, een living met prachtig uitzicht over het Kenaupark en met mooie antieke schouw. De living wordt van de royale woonkeuken gescheiden door de originele mooie en suite deuren. De woonkeuken, welke zelf geplaatst dient te worden, heeft een mooie antieke schouw en openslaande deuren naar het balkon. De slaapkamer met uitzicht op het mooie Kenaupark heeft directe toegang tot moderne luxe badkamer met mooie wastafelmeubel, stortdouche, toilet en bad. De tweede slaapkamer met balkon op het oosten, heeft directe toegang tot moderne luxe badkamer met douche, wastafelmeubel en wc.

Bijzonderheden;
– Woonkamer met uitzicht over prachtige Kenaupark;
– Originele schuifdeuren;
– Twee royale slaapkamers met luxe moderne badslaapkamers;
– Twee balkons op oosten;
– Inclusief één parkeerplaats of (afgesloten) eigen terrein;
– Mogelijkheid voor het extra kopen van een extra parkeerplaats;
– Gehele appartement is voorzien van visgraat eikenhouten vloer;
– Externe berging ca 6m2;
– Afgewerkt met hoge kwaliteitsmaterialen en de authentieke details zijn stijlvol gemoderniseerd.
– Brochure en informatie beschikbaar bij verkopend makelaar

Details

Bijgewerkt op april 11, 2022 op 7:33 am

  • Prijs: € 1.450.000,-- k.k.
  • Woonoppervlakte: 133 m²
  • Kamers: 2
  • Bouwjaar: 1867