Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Kleverlaan 95 , Bloemendaal

€ 1.050.000 k.k.

Beschrijving

FRAAI HERENHUIS MET UITSTEKENDE MAATVOERING, HOGE PLAFONDS EN ROYALE ZONNIGE TUIN MET ACHTEROM

Dit karakteristieke herenhuis met een fantastisch vrij uitzicht over weilanden staat aan een brede laan en is in 1910 gebouwd. Het sfeervolle woonhuis heeft op dit moment vijf slaapkamers en drie badkamers. Ruimte genoeg voor thuiswerkplekken en zeer behaaglijk met energielabel B.

De zonnige voortuin is op het zuidwesten gelegen en ook aan de achterzijde is de tuin door de diepte zeer zonnig. De achtertuin, te betreden vanuit de keuken en vanuit de zitkamer, heeft een achterom die uitkomt op de autoluwe Kinheimweg. Hier spelen kinderen op straat. In de tuin bevindt zich tevens een vrijstaande houten schuur, een grote kastanjeboom, een pruimen- en perenboom.

De NS-stations van Bloemendaal en Haarlem, het centrum van Haarlem, de gezellige dorpskern van Bloemendaal en Overveen maar ook diverse sportfaciliteiten, scholen en het strand van Bloemendaal zijn op de fiets en lopend bereikbaar. Via de nabijgelegen randweg van Haarlem bent u met de auto snel onderweg naar Amsterdam, Alkmaar, Heemstede en Den Haag.

INDELING:

PARTERRE: entree, vestibule, hal, grote garderobe, toilet met fontein, zeer royale woonkamer met openhaard en openslaande deuren naar de tuin, semi-open keuken met inbouw apparatuur en de toegangsdeur naar de kelder.

1e VERDIEPING: overloop voorzien van badkamer met douche, wastafel en toilet en grote slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar balkon. Aan de voorzijde een slaapkamer met ornamenten plafond en een toog naar de (2e) badkamer. Ook in deze kamer zijn er openslaande deuren naar het balkon. Tussen de twee slaapkamers in bevindt zich een grote berging.

2e VERDIEPING: overloop, waskamer met wasmachine/droger opstelling en met nieuwe cv-ketel (2022), grote slaapkamer achterzijde, grote linnenkast, 2 slaapkamers aan voorzijde. Tevens bevindt zich op deze verdieping de derde badkamer met douche, wastafels en toilet.

Noot van de bewoners:
Wij hebben hier ruim 22 jaar met zeer veel plezier gewoond met onze vier kinderen. Het huis was een fijn huis met kleine kinderen en nog steeds erg ruim voor de vier volwassenen die zij inmiddels zijn geworden. In Coronatijd hebben wij elkaar niet in de weg gelopen. De zitkamer biedt ruimte voor gezelligheid met veel mensen en door de grootte van de slaapkamers zijn logees ook altijd welkom geweest.
Alles is op loop- en fietsafstand en dat voelt heel comfortabel.

Het wonen aan een doorgaande weg heeft ons nooit gestoord. Het uitzicht… fenomenaal. Als we in de ochtend de gordijnen open doen zien we de dauw over het gras, koeien, schapen, zwanen en soms geiten. En dit is te zien vanuit drie van de vijf slaapkamers.

ALGEMEEN:
* Goede maatvoering, woonoppervlak 212 m² conform NEN2580 en 237 m² eigen grond;
* Heerlijk familiehuis met veel kamers;
* Ruime kamers met hoge plafonds;
* Goede voortuin en zeer diepe en zonnige achtertuin met achterom;
* Vrij uitzicht aan de voorzijde over de weilanden;
* Voor indeling en maatvoering zie plattegronden;
* Bouwkundige rapportage ter inzage aanwezig;
* Oplevering in overleg.

Details

Bijgewerkt op juli 14, 2024 op 1:01 am

  • Prijs: € 1.050.000 k.k.
  • Woonoppervlakte: 212 m2
  • Perceelgrootte: 237 m2
  • Kamers: 6
  • Bouwjaar: 1910