Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Koggestraat 7 -L, Amsterdam

€ 490.000 k.k.

Beschrijving

Slechts 450 meter lopen van het Centraal Station Amsterdam, midden in het oude Centrum….en dan….tot ieders grote verrassing: intense rust en stilte in dit lichte appartement. Want gelegen aan een autoloos straatje (Teerketelsteeg) en uitkijkend op de prachtige Dominicuskerk uit 1885 is rust gegarandeerd. Zeker omdat dit appartement ook nog eens geen zij- en bovenburen heeft en….uniek: geen inkijk!!

De ingang ligt aan de Koggestraat, een zijstraat van de Singel, zodat je omringd wordt door de pracht van de sfeervolle grachtenpanden en vroegere pakhuizen, het water en de authentieke Amsterdamse bruggetjes over de grachten.

Rechts van de voordeur bevindt zich een fietsenberging waar elk appartement 1 fiets kan plaatsen. Ook bevindt zich hier een teakhouten tuinset die gezamenlijk is aangeschaft en een ieder mag gebruiken zodat je met mooi weer even kunt genieten tussen de groene planten die eigendom zijn van de VVE en door wie het fijn vindt worden onderhouden.

Bij binnenkomst bevind je je in de hal met garderobe en wasruimte. Vanuit de hal loop je door naar de kamer met links toegang naar een separate wc en naar de eerste badkamer (met wastafel en douche). Daarna kom je bij een een diepe kast, en de keuken met diverse inbouwapparatuur. In de woonkamer treft men een zithoek, werkhoek en openslaande deuren aan die uitzicht verschaffen op de Dominicuskerk aan de Teerketelsteeg. Vanuit de hal kan je tevens met een afsluitbare deur de trap naar de zolderverdieping op. Hier bevindt zich het slaapdeel en de tweede badkamer (met wc, wastafel en bad op pootjes).

Dit appartement biedt vele mogelijkheden:
1, Ben je alleen of met een geliefde: niets meer aan doen of eventueel de 2e badkamer op zolder tot studiekamer maken
2, Ben je met 2 studenten of familieleden: dan kun je ervoor kiezen om de voorkamer met de openslaande deuren af te sluiten zodat de keuken/werkhoek met lichtval gemeenschappelijk is en de ander op de zolder slaapt.
3, Als 2) maar dan de badkamer op de zolder tot slaapkamer te maken zodat twee personen op zolder slapen en de etage eronder als gemeenschappelijk wordt gebruikt.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1898;
– Heerlijk ruimtelijk appartement mede door de relatief hoge plafonds voor dit type appartement en fraaie lichtinval;
– Woonoppervlakte ca. 74m², Inhoud ca. 233m³ (Voor exacte maatvoering zie plattegronden en meetcertificaat);
– Bijdrage VVE € 243,79, voorschot stookkosten € 265,26;
– De appartementen zijn verenigd in een gezonde en communicatief fijne VVE;
– Aanvaarding in overleg.

Details

Bijgewerkt op februari 28, 2024 op 1:01 am

  • Prijs: € 490.000 k.k.
  • Woonoppervlakte: 74 m2
  • Slaapkamers: 2
  • Bouwjaar: 1898