Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Koninginneweg 111 Villa J 0 ong, Haarlem

Koninginneweg 111 Villa J 0, HAARLEM
€ 1.050.000,-- k.k.
Verkoop door DMC Makelaars Overveen

Beschrijving

Unieke mogelijkheid om in het prachtige Haarlemmerhout kwartier, in Haarlem Zuid-West, op absoluut top niveau te wonen.
Houd u van de rust van de natuur en ruimte of juist het bruisende stadsleven. Deze locatie in de prachtige Koninginnebuurt combineert best of both worlds.
Momenteel is de bouw in volle gang. Het ontwerp is van Heiko Hulsker architecten. Het voormalig kantoorpand wordt omgetoverd tot zes ruime appartementen, een prachtig penthouse en twee sublieme stadsvilla’s.
Elk appartement beschikt over een royaal terras en/of tuin en privé parkeerplaats buiten.

Stads Villa J is een zeer ruim appartement in de laagbouw van Residence de Kroon, rustig gelegen aan de achterzijde van het hoofdgebouw. Dit appartement heeft een zeer royale vloeroppervlakte van ca 195 m2.

Indeling begane grond: een ruime entree met toiletruimte, royale living met open keukenruimte van ca 130 m2 met toegang naar eigen tuin. Deze woning is zeer licht dankzij de raampartijen rondom met fraai uitzicht op de eigen omliggende tuin.
Er zijn 2 zeer royale slaapkamers met 2 eigen badslaapkamers en 2 eigen toiletten.
De woning beschikt over een inpandige berging c.q. wasruimte.te van 155m2. Voorzien van een ruime entree, een grote living met open keukenruimte, een gastentoilet en 2 slaapkamers, beiden met aangrenzende eigen badslaapkamers. Dit appartement beschikt over een terras en tuin.

De appartementen zijn modern en ruimtelijk ingedeeld, kamerhoge kozijnen in de gevels, hoge isolatiewaarden en alle vloeren zijn voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming (dus nergens zichtbare radiatoren). Het object is geheel voorbereid op duurzame energiewinning.

Alle appartementen worden casco opgeleverd. Exclusief keuken, sanitair/tegels en vloer afwerking.

Voorzieningen:
eigen parkeerplaats per appartement op eigen terrein
eigen berging in de kelder
gemeenschappelijke lift

Voor meer informatie zoals plattegronden en prijzen, neemt u gerust een kijkje op RESIDENCEDEKROON.COM, daar vindt u alle informatie en kunt u de brochure downloaden.

De verkoopdocumentatie is met de grootste zorg samengesteld, aan de hand van gegevens zoals die ten tijde van het samenstellen van deze brochure bekend waren. Desondanks maken wij een voorbehoud ten aanzien van eventuele wijzigingen die onder anderen voorkomen uit eisen en wensen van overheden en/of nutsbedrijven. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De impressies van de plattegronden geven een indruk voor een mogelijke inrichting en afwerking. Aan de impressies, maatvoering en sfeerplattegronden kunnen geen rechten worden ontleend (ook niet qua kleurstelling).Voor de juiste informatie wordt verwezen naar de tot de contractstukken behorende verkooptekeningen en technische omschrijvingen.

Details

Bijgewerkt op oktober 18, 2019 op 9:24 am

  • Prijs: € 1.050.000,-- k.k.
  • Woonoppervlakte: 190 m²
  • Kamers: 3
  • Bouwjaar: 2019