Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Mollaan 1 -D*, Bloemendaal

€ 975.000 k.k.

Beschrijving

In de lommerrijke Bloemendaalse buurt ‘Duin en Daal’ ligt Villa Rodesteijn. Deze volledig gerenoveerde monumentale villa is opgedeeld in vier royale woon etages met prachtig uitzicht van de omringende tuin en bosrijke omgeving. De villa is van alle moderne gemakken voorzien waaronder een lift en een eigen parkeerplaats op eigen terrein. Tevens is het mogelijk om een garage erbij te kopen.

Indeling
De statige entree van Villa Rodesteijn verschaft toegang tot een ontvangsthal waar zich de entree van dit appartement zich bevindt. Bij binnenkomst bereikt u via de tweede hal de 2 slaapvertrekken en de badkamer met inloopdouche, bad, toilet en wastafelmeubel. De ruime woonkamer is zeer licht dankzij de grote raampartijen. Via openslaande deuren is er toegang tot het zonnige balkon. De keuken dient zelf geplaatst te worden. Een toiletruimte en berging bevinden zich in de hal. De authentieke stijlkenmerken en vele raampartijen geven de woning charme. De woning is voorzien van een stijlvolle parketvloer in visgraatmotief. Iedere kamer biedt een prachtig uitzicht over de tuin en omringende natuur.

Wonen in Duin & Daal
Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Bloemendaal. Vanuit uw woning stapt u zo het naastgelegen Bloemendaalse bos in voor een wandeling. De duinen, het strand én de binnenstad van Haarlem bevinden zich allemaal op fietsafstand. Op loopafstand van de villa ligt het sfeervolle centrum van Bloemendaal met een gevarieerd aanbod aan winkels, cafés en restaurants en natuurlijk een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Tevens beschikt Bloemendaal over een eigen treinstation.

Architectuur
Villa Rodesteijn is in 1901 ontworpen door architect J. Wolbers, in een Nederlandse variant op de Jugendstil en heeft invloeden van onder andere de neorenaissance. De architect heeft verscheidene villa’s en panden ontworpen in Duin en Daal. Villa Rodesteijn kenmerkt zich door de zorgvuldige detaillering en het wel doordachte lijnenspel. De woning is beeldbepalend voor de directe omgeving en tevens een gemeentelijk monument.

De hydraulische plateau traplift is een lift die ontwikkeld is om gebouwen met trappen makkelijk bereikbaar te maken voor minder validen, zonder dat dit het aanzicht van het gebouw aantast. Hierdoor is het een favoriete lift voor oude en monumentale panden. De lift is in de vloer verzonken en zelfs overrijdbaar met een auto.

– Een betere locatie kun je je niet wensen!
– Afgewerkt met hoge kwaliteitsmaterialen en de authentieke details zijn stijlvol gemoderniseerd;
– Ruysdael glas geplaatst ivm isolatie (gelaagd glas);
– Lift aanwezig;
– Energielabel C;
– Gezonde VVE aanwezig; Servicekosten € 278,=p.m.;
– Oplevering kan snel; keuken dient zelf geplaatst te worden. Behoudens de keuken is het appartement zo te betrekken;
– Het appartement is voorzien van een fraaie eiken houten visgraat vloer;
– Brochure en plattegronden zijn verkrijgbaar bij de verkopend makelaar.

Details

Bijgewerkt op juli 25, 2024 op 1:02 am

  • Prijs: € 975.000 k.k.
  • Woonoppervlakte: 109 m2
  • Kamers: 3
  • Bouwjaar: 2020