Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Overtonstraat 16 , Haarlem

€ 700.000 k.k.

Beschrijving

Welkom bij deze lichte eengezinswoning op de Overtonstraat 16, perfect gelegen in de gewilde en gezinsvriendelijke Planetenwijk van Haarlem. Deze karakteristieke brede woning heeft een lichte woonkamer met schuifpui naar de zonnige diepe achtertuin van 19 meter diep (totaal ca. 94m²) en een woonoppervlakte van 150m². De woning beschikt naast de geweldige achtertuin met oost, zuid en west zon, over een voortuin, ruime woonkamer, dichte keuken, 5 slaapkamers en veel bergruimte op de zolder.

De woning is gelegen in een groene, sfeervolle en rustige straat, met z’n fraaie architectuur uit het begin van de vorige eeuw.

De buurt is razend populair bij gezinnen. Niet alleen vind je hier fijne, degelijk gebouwde en karakteristieke vooroorlogse woningen met ruime voor- en achtertuinen, maar ook de diverse faciliteiten en voorzieningen die voor gezinnen van belang zijn, vind je allemaal in de directe omgeving in- en rond de buurt. Scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, diverse kinderopvangvoorzieningen, sportfaciliteiten en verenigingen (voetbal, honkbal, scouting), zwembad De Planeet,
peelvoorzieningen, een kinderboerderij, het Schoterbos, supermarkten en winkels voor de dagelijkse benodigdheden je vindt ze allemaal in de buurt. Daarnaast zijn het NS- en busstation, het centrum van Haarlem, de weekmarkt in de Floresstraat, winkelstraat De Cronjé en bushaltes op fiets- danwel loopafstand gelegen.

Kortom, een heerlijk licht en fijn gezinshuis met goede uitgangspunten en heel veel potentieel in een geliefd en populair deel van Haarlem, die je niet wilt missen en echt even moet komen bekijken!

INDELING:

Begane grond:

Voortuin, entree, hal met bergruimte onder trap, toilet, woonkamer met erker aan de voorzijde en openhaard aan de achterzijde, dichte keuken, bijkeuken en aangebouwde schuur.

Eerste verdieping:
Ruime overloop, slaapkamer aan de voorzijde van de woning met openslaande deuren naar het balkon boven de erker, slaapkamer, slaapkamer aan de achterzijde, ruime badkamer aan de achterzijde voorzien van ligbad, douche en wastafel met meubel.

Tweede verdieping:
Overloop, 2 slaapkamers aan de achterzijde van woning, aan de voorzijde riante bergruimte.

ALGEMEEN:
* Bouwjaar 1914;
* Brede maat van de woning 5,7m;
* Energielabel C;
* Opbouw uit 1976;
* CV ketel Vaillant, Hr solide plus VHR 30-34/3-5;
* Bouwkundige keuring aanwezig;
* Gratis parkeren in de straat;
* Gelegen in de gezinsvriendelijke Planetenwijk;
* Centraal gelegen nabij uitvalswegen en openbaar vervoer.

Details

Bijgewerkt op juli 25, 2024 op 1:03 am

  • Prijs: € 700.000 k.k.
  • Woonoppervlakte: 150 m2
  • Perceelgrootte: 193 m2
  • Kamers: 6
  • Bouwjaar: 1914