Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Plejadenweg 15 , Amsterdam

Plejadenweg 15, AMSTERDAM
€ 495.000,-- k.k.
Verkoop door DMC Makelaars Overveen

Beschrijving

***English text below***
Ruimtelijk wonen! In de opkomende buurt Tuindorp Oostzaan bieden wij deze uitgebouwde eengezinswoning aan. Een fijn en licht huis met een voor- en achtertuin. Met drie ruime slaapkamers, een ideaal huis voor een (jong) gezin. Gelegen in een buurt met veel groen en met ideale speelgelegenheid voor de kinderen achter de woning.

Indeling
Via de voortuin loop je naar de entree van de woning. Je komt binnen via een hal in de woonkamer. De doorzonwoonkamer heeft een leuke en prettige sfeer en is zeer licht. Aan de voorzijde is het woongedeelte gesitueerd, in het midden de keuken met diverse inbouwapparatuur en aan de achterzijde is de eetkamer met zicht op de diepe achtertuin. De eetkamer is in het uitgebouwde gedeelte van de woonkamer; mede door het dakvenster is er een oase van licht. Tegenover de keuken is het toilet, trapkast en de trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Eenmaal op de eerste etage kom je op de overloop met toegang naar de ruim opgezette badkamer met wastafel, ligbad en tweede toilet. Aan de voorzijde is over de volle breedte van de woning een slaapkamer. Aan de achterzijde is de tweede slaapkamer.

Met de vaste trap bereik je de kapverdieping waar zich de masterbedroom bevindt. Op deze kapverdieping is een dakkapel geplaatst die extra ruimte creëert en daardoor naast slaapkamer ook een ideale plek is om rustig te kunnen werken.

Tuin
In de voortuin kun je genieten van de ochtendzon en van de fijne sfeer in de buurt. De achtertuin is te bereiken via de woonkamer en een achterom. Wanneer de zon niet meer in de voortuin schijnt, dan schijnt die in de achtertuin. Deze is 9 meter diep en voorzien van een berging. Direct grenzend aan de achtertuin is een binnentuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Er zijn hier tevens speeltoestellen geplaatst.

Ligging
De woning is gelegen in het pittoreske Tuindorp Oostzaan nabij de pont (NDSM-terrein), die u met enkele minuten van en naar het centrum van Amsterdam brengt. De omgeving is groen en op loopafstand bevinden zich winkels, speeltuinen, karakteristieke cafés en directe busverbindingen naar het centrum. Uitvalswegen als de Ring A10 zijn binnen enkele minuten te bereiken en met de fiets bent u binnen tien minuten in recreatiegebied Het Twiske, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Bijzonderheden:
– Voor- en achtertuin;
– Dakkapel;
– Lichte woning;
– 3 ruime slaapkamers;
– Tuinhuis met wasmachine aansluiting;
– Speelgelegenheid achter de woning;
– Erfpacht: Eeuwigdurend afgekocht;
– Oplevering: in overleg.

***English text***

Spacious living! In the up-and-coming neighbourhood Tuindorp Oostzaan we offer this extended family home. A nice and light house with a front and back garden. With three spacious bedrooms, an ideal house for a (young) family. Located in a neighbourhood with lots of green and with ideal play area for the children behind the house.

Layout
Through the front garden you walk to the entrance of the house. You enter through a hallway into the living room. The through lounge has a nice and pleasant atmosphere and is very light. At the front is the living area located, in the middle the kitchen with various appliances and at the rear is the dining room overlooking the deep backyard. The dining room is in the expanded part of the living room; partly due to the roof window there is an oasis of light. Opposite the kitchen is the toilet, stairs cupboard and stairs to the first floor.

First floor
Once on the first floor you come to the landing with access to the spacious bathroom with sink, bathtub and second toilet. At the front is a bedroom across the full width of the house. At the rear is the second bedroom.

With the staircase you reach the top floor where the master bedroom is located. On this top floor is a dormer installed which creates extra space and therefore besides the bedroom also an ideal place to quietly work.

Garden
In the front garden you can enjoy the morning sun and the nice atmosphere in the neighborhood. The backyard is accessible through the living room and a back. When the sun is not shining in the front yard, then it shines in the backyard. This is 9 meters deep and equipped with a shed. Directly adjacent to the backyard is a courtyard where children can play. There are also playground equipment placed here.

Location
The house is located in the picturesque Tuindorp Oostzaan near the ferry (NDSM area), which takes you in a few minutes to and from the centre of Amsterdam. The area is green and at walking distance there are shops, playgrounds, characteristic cafes and direct bus connections to the centre. Roads such as the A10 ring road can be reached within a few minutes and by bicycle you can reach the Twiske recreational area within ten minutes, where you can walk and cycle.

Details:
– Front and back garden;
– Dormer window;
– Bright house;
– 3 spacious bedrooms;
– Garden shed with washing machine connection;
– Playground behind the house;
– Leasehold: Payable in perpetuity;
– Delivery: in consultation.

Details

Bijgewerkt op mei 10, 2022 op 7:51 am

  • Prijs: € 495.000,-- k.k.
  • Woonoppervlakte: 87 m²
  • Perceelgrootte: 111 m²
  • Slaapkamers: 3
  • Bouwjaar: 1937