Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Provincienlaan 1 -A 44, Heemstede

€ 390.000 k.k.

Beschrijving

Comfortabel appartement in een prettige, veilige en betrouwbare omgeving gelegen op de vierde etage in de A-toren van Residentie ‘De Burghave’, waar alles gericht is op zorgeloos wonen.

Het appartement heeft een beschutte ligging met prachtig uitzicht op de fraai aanlegde binnentuin.

Residentie “De Burghave” bestaat uit een viertal stervormige torens die onderling met elkaar verbonden zijn. De gewilde residentie is centraal gelegen in Heemstede, op loopafstand van de gezellige winkels aan de Raadhuisstraat en de Binnenweg en wandelbos Groenendaal. Het openbaar vervoer stopt direct voor de deur.

Het is zorgeloos wonen door de vele voorzieningen die ‘De Burghave’ biedt, zoals dagverse maaltijden uit de eigen keuken, het restaurant, de technische dienst, zorgmedewerkers via ZorgBalans in huis, de servicebalie die 5 dagen per week geopend is.

‘De Burghave’ beschikt over een eigen restaurant, 7 dagen per week geopend. Regelmatig zijn er speciale thema-avonden in het restaurant zoals een stamppottenbuffet, Aziatisch buffet of een gezellige paasbrunch. Vanzelfsprekend zijn ook uw gasten van harte welkom. In de aangrenzende ‘Wintertuin’ is er mogelijkheid tot biljarten en er is een puzzel- en leestafel.

‘De Burghave’ werkt ten aanzien van de zorgverlening samen met Zorgbalans. Bewoners die behoefte hebben aan thuiszorg, kunnen daarvoor terecht bij het buurtteam van Zorgbalans, dat kantoor houdt in ‘De Burghave’. Daarnaast zijn alle appartementen voorzien van persoonsalarmering. Bewoners kunnen 24 uur per dag alarmeren via het medaillon.

In geval van onvoorziene voorvallen in huis, bieden de medewerkers facilitaire dienst uitkomst. Zij verrichten kleine werkzaamheden in uw appartement zoals het verhelpen van een lekkende kraan of een verstopte gootsteen, het vervangen van een lamp, etc. Ook geven zij advies bij verbouwing en verhuizing.

Daarnaast wordt er nog een breed pakket aan services aangeboden door diverse betrouwbare dienstverleners in ‘De Burghave’. Zo kunt u terecht in de kapsalon, bij de fysiotherapeut, pedicure, masseuse en schoonheidsspecialiste. De opticien komt maandelijks langs.
U kunt uw boodschappen wekelijks thuis laten bezorgen. Ook voor wasverzorging, ondersteuning bij administratie of een betrouwbare huishoudelijke hulp kan gezorgd worden.

Indeling:
Parterre: Gemeenschappelijke, afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen, ruime hal met zitje, lift en trappenhuis.

Appartement: Entree, hal, passeerluik. Een ruime woonkamer met leuk uitzicht over de prachtig aangelegde gemeenschappelijke binnentuin. Via de woonkamer heeft men toegang tot de loggia met leuk uitzicht, dichte ruime keuken. De slaapkamer biedt tevens toegang tot de loggia. De badkamer beschikt over een inloopdouche en wastafel. Er is een apart toilet met fontein. Tevens een ruime berging aanwezig.

Bijzonderheden:
– Gebruik van de prachtige gemeenschappelijke tuin van het complex;
– Mogelijkheid tot huren van logeerkamers voor uw gasten;
– De maandelijkse servicekosten bedragen thans € 922,90 plus energiekosten € 201,00, totaal: € 1.123,90;
– De energiekosten bestaan uit: verwarming van uw appartement en de gemeenschappelijke ruimten, waterverbruik in uw appartement en de gemeenschappelijke ruimten alsmede elektriciteitsverbruik in de gemeenschappelijke ruimten; Het betreft hier een voorschot op de energiekosten. Het elektriciteitsverbruik in het appartement is niet in de servicekosten opgenomen, deze dient u zelf bij een door u gekozen leverancier te organiseren;
– Entreegeld eenmalig € 5.544,–;
– Een medische keuring en gesprek met kennismakingscommissie is verplicht;
– Oplevering in overleg;
– Notariskeuze verkoper.

Details

Bijgewerkt op februari 22, 2024 op 1:01 am

  • Prijs: € 390.000 k.k.
  • Woonoppervlakte: 100 m2
  • Slaapkamers: 3
  • Bouwjaar: 1967