Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Rio Grandelaan 18 , Overveen

Rio Grandelaan 18, OVERVEEN
€ 1.075.000,-- k.k.
Verkoop door DMC Makelaars Overveen

Beschrijving

WEGENS OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING PLANNEN WIJ GEEN BEZICHTIGINGEN MEER.

Welkom in dit heerlijke hoekhuis met vrijstaand gastenverblijf (welke tevens als thuis werkplek, au pair, praktijkruimte of te verhuren is via Airbnb), aan een groene, brede, zeer kindvriendelijke laan in Overveen. Hier kom je tot rust en kan je echt genieten van alles wat heerlijk wonen te bieden heeft: een ruim huis, een fijne achtertuin op het westen en een riante voortuin met parkeergelegenheid, nabij strand en duinen, het dorp Overveen en de stad Haarlem letterlijk om de hoek.

De woning is op de parterre verrassend ruim, een knusse woonkamer met open haard, gezellige woonkeuken (aan de achterzijde en zijkant uitgebouwd) met openslaande deuren naar de achtertuin op het westen. Boven bevinden zich 4 slaapkamers, 2 badslaapkamers en een aparte wasruimte.

De vrijstaande voormalige garage is nu verbouwd tot gastenverblijf met eigen entree, badkamer en toilet, maar kan ook gebruikt worden als thuiswerkplek, voor een au pair, als praktijkruimte of via Airbnb, de mogelijkheden zijn legio.

De woning is goed gepositioneerd op de zon waardoor zowel in de zomer als in de winter de woning bijzonder licht is. In de achtertuin kan je altijd wel een zonnig plekje vinden, de riante voortuin ligt op het oosten en is zeer zonnig.

Kortom, een verrassend en heerlijk huis!

De woning is ideaal gelegen op loopafstand van de gezellige dorpskern van Overveen waar niet alleen een supermarkt, bakker, slager, drogist, slijterij en ijswinkel te vinden zijn, maar ook een nostalgisch station met rechtstreekse verbinding naar Amsterdam (20 minuten) en Zandvoort (10 minuten). Het huis ligt in de nabijheid van diverse uitvalswegen (richting Schiphol en Amsterdam, 15 min per auto) en een bushalte en is op loop-/fietsafstand van verschillende lagere en middelbare scholen en sportaccommodaties. Het centrum van Haarlem, de duinen en het strand bevinden zich op fietsafstand, evenals de mooie wandelomgeving met natuurgebieden als Landgoed Elswout en het Middenduin.

Indeling:
Oprit (parkeergelegenheid voor meerdere auto’s), voortuin met speelhuis en trampoline, gastenverblijf en schuur (voormalige garage), bergkast.

Parterre: entree, toilet, woonkamer, woonkeuken, eethoek, tuin.

1ste etage: overloop, voor slaapkamer, achter slaapkamer met inkoopkast en balkon, badkamer.

2de etage: overloop, wasruimte, voorkamer, achterkamer, badkamer.

Vliering: bergvliering.

Bijzonderheden:
* Ideaal gezinshuis
* Gastenverblijf, welke voor vele doeleinden gebruikt kan worden
* Bouwjaar 1948
* Parterre vloer isolatie en gedeeltelijke gevel isolatie
* Unieke locatie ten opzichte van het centrum van Haarlem en het strand
* Voor indeling en maatvoering zie plattegronden

Details

Bijgewerkt op juli 13, 2021 op 7:41 am

  • Prijs: € 1.075.000,-- k.k.
  • Woonoppervlakte: 179 m²
  • Perceelgrootte: 425 m²
  • Kamers: 4
  • Bouwjaar: 1948