Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Vrijburglaan 19 , Overveen

€ 1.150.000 k.k.

Beschrijving

Midden in een kindvriendelijke en gewilde woonomgeving staat in een brede laan deze ideale gezinswoning met garage. Deze fijne gezinswoning heeft aan de voorzijde een brede voortuin en aan de achterzijde bevindt zich een zonnige tuin op het zuidoosten voorzien van schuur en waar je tot in de late uurtjes van de zon kan genieten.

Heerlijk gezinshuis, de lagere school is om de hoek, je bent op de fiets zo naar het strand, de auto kan voor de deur en de winkels zijn binnen handbereik!

Om de hoek liggen nagenoeg de winkelstraat van Overveen met o.a. Albert Heijn, warme bakkers en een slager, NS-Station en diverse restaurants w.o. Stach en Loetje maar ook het historische stadshart van Haarlem.
De winkelstraat met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, restaurants, het NS-station met directe verbinding naar Haarlem en Amsterdam alsmede een basis- en een middelbare school liggen nagenoeg om de hoek. En op zeer korte fietsafstand liggen divers overig middelbaar en hoger onderwijs, het gezellige stadshart van Haarlem, het strand en de duinen van Bloemendaal/Zandvoort en vele natuurgebieden/buitenplaatsen w.o. het Nationaal Park Kennemerduinen waar je een heerlijke dag aan het Wed kunt beleven. Ook de uitvalswegen naar o.a. Amsterdam, Leiden en Den Haag zijn makkelijk bereikbaar.

Indeling; entree, gang, wc, kelderkast, woonkamer met openhaard, keuken met bijkeuken en toegang tot zonnige diepe achtertuin met een heerlijk veel privacy. Aan de achterzijde heeft men vrij uitzicht.
1e etage; overloop, hoofdslaapkamer met vrij uitzicht aan de achterzijde, L-vormige slaapkamer aan de voorzijde (voorheen 2 slaapkamers), badkamer met wastafel, bad/douche en wc.
2e etage; 2 royale slaapkamers met grote dakkapellen, zijkamer.
3e etage; vliering met vlizotrap bereikbaar.

Bijzonderheden;
* Heerlijk ruim familiehuis met achterom, vrij uitzicht aan achterzijde;
* Grote zonnige tuin aan de achterzijde en een tuin aan de voorzijde;
* Garage;
* Kindvriendelijke buurt met op loopafstand de lagere school;
* Parkeren op eigen terrein;
* Vrij parkeren voor de deur;
* Modernisering gewenst;
* Woonoppervlakte 133,60 m2 conform NEN-meting;
* Heerlijke diepe zonnige achtertuin;
* Voor indeling en maten zie kleurenplattegronden;
* Bouwkundige keuring aanwezig bij verkopend makelaar;
* Oplevering in overleg, kan snel;

Details

Bijgewerkt op juli 14, 2024 op 1:02 am

  • Prijs: € 1.150.000 k.k.
  • Woonoppervlakte: 134 m2
  • Perceelgrootte: 374 m2
  • Kamers: 6
  • Bouwjaar: 1937