Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Westerhoutpark 1 A, Haarlem

Westerhoutpark 1, HAARLEM
Verkoop door DMC Makelaars Overveen

Beschrijving

Unieke mogelijkheid om in het prachtige Haarlemmerhout kwartier, in Haarlem Zuid-West, op absoluut top niveau te wonen. Westelijk van Haarlem-Centrum en leunend tegen de Haarlemmer Hout, vandaar de naam Villa Westerhout.
In de grandeur van deze villa uit 1922 worden 3 uiterst luxueuze appartementen gerealiseerd, elk op een eigen etage. Luxe, comfort en stijl zijn uitgangspunten bij deze unieke conversie. Momenteel is de bouw in volle gang. De appartementen variëren van ca. 158 m2 tot 220 m2.

Elk appartement beschikt over een royaal terras en/of tuin en twee privé parkeerplaatsen buiten.

Ruim appartement op de begane grond.
Dit appartement heeft een royaal vloeroppervlakte van ca. 220m2. U komt binnen door de, van oudsher originele, voordeur. Daar ligt de hele begane grond aan uw voeten. De ruime living met open keukenruimte en serre kijken uit over de voortuin. Er zijn 2 ruime slaapkamers en 3e wat kleinere kamer. Dit appartement beschikt over terrassen, een heerlijke serre en toegang tot de tuin.

De appartementen zijn stijlvol en ruimtelijk ingedeeld,
de plafonds zijn aangenaam hoog en het afwerkingsniveau is zo mogelijk nog hoger.
Alle appartementen worden turn key opgeleverd.

Voorzieningen:
2 parkeerplaatsen per appartement op eigen terrein
inclusief keuken met apparatuur (stelpost € 30.000,-), sanitair en houten vloer.
gemeenschappelijke tuin

Voor meer informatie zoals plattegronden en prijzen, neemt u gerust een kijkje op VILLAWESTERHOUT.COM, daar vindt u alle informatie.

De verkoopdocumentatie is met de grootste zorg samengesteld, aan de hand van gegevens zoals die ten tijde van het samenstellen van deze brochure bekend waren. Desondanks maken wij een voorbehoud ten aanzien van eventuele wijzigingen die onder anderen voorkomen uit eisen en wensen van overheden en/of nutsbedrijven. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De impressies van de plattegronden geven een indruk voor een mogelijke inrichting en afwerking. Aan de impressies, maatvoering en sfeerplattegronden kunnen geen rechten worden ontleend (ook niet qua kleurstelling). Voor de juiste informatie wordt verwezen naar de tot de contractstukken behorende verkooptekeningen en technische omschrijvingen.

Details

Bijgewerkt op januari 27, 2020 op 3:39 pm

  • Woonoppervlakte: 220 m²
  • Slaapkamers: 2
  • Bouwjaar: 2019