Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Zijlweg 340 -B + PP, Haarlem

€ 1.085.500 k.k.

Beschrijving

De Zanderij huist veertien appartementen in het luxe segment. De woningen zijn ruim, licht en vervullen de behoefte aan comfortabel wonen. Aan de buitenkant verschillen de panden bijna een eeuw in leeftijd, eenmaal binnen zijn de verschillen minimaal. Het bestaande gedeelte telt drie woonlagen, waar het nieuwe deel er vier telt. Een herinnering aan vervlogen tijden, toen in voorname huizen een bel-etage de hoofdetage was, bereikbaar via een monumentale trappenpartij aan de buitenzijde van het gebouw. De woningen zijn zowel per lift als trap bereikbaar.

Ieder appartement heeft een buitenruimte op het zuiden, afhankelijk van de woonlaag variërend van een terras of balkon. Ook heeft ieder appartement een aparte bergruimte in het souterrain. Parkeren is mogelijk op eigen terrein bij aankoop van een parkeerplaats.

De woningen zijn gasloos en duurzaam, om aan de normen van nu en de nabije toekomst te voldoen. De zinken daken zijn voorzien van zonnepanelen, de woningen zijn voorzien van een domotica-systeem en zijn volledig gasloos.­

Omgeving
De woningen liggen op een fijne zichtlocatie op de grens van Overveen en Haarlem, in het gewilde Zijlwegkwartier. Bij het ontstaan van de buurt was deze overigens nog onderdeel van Overveen, met het pittoreske centrum op slechts vijf minuten loopafstand.

De duinrijke omgeving, met de stranden Bloemendaal aan Zee en Zandvoort nabij, bidt genoeg mogelijkheden om te wandelen of fietsen. Er zijn grote duingebieden om te verkennen maar ook meerdere weelderige buitenplaatsen. Voor cultuur, winkels en gastronomie ligt het historische stadscentrum van Haarlem op zo’n 20 minuten loopafstand, of 5 minuten per fiets of auto.

Bereikbaarheid
De Zanderij ligt strategisch gezien op een zeer gunstige locatie, met directe aansluiting op de N208 in slechts luttele minuten. Ook heeft De Zanderij NS-station Overveen op korte loopafstand en is het grotere station Haarlem Centraal in minder dan een kwartier fietsen te bereiken. Parkeren is mogelijk op eigen terrein, aan de achterkant van de panden.

Details

Bijgewerkt op mei 26, 2024 op 1:00 am

  • Prijs: € 1.085.500 k.k.
  • Woonoppervlakte: 102 m2
  • Kamers: 3
  • Bouwjaar: 1924