Bloemendaalseweg 245

2051 GC Overveen
023 541 00 41

Vijzelstraat 68-78

1017 HL Amsterdam
020 - 247 10 80

Kleverparkweg 24

2023 CE Haarlem
023 551 70 07

Vergelijk aanbiedingen

Zwarteweg 17 , Aerdenhout

Zwarteweg 17, AERDENHOUT
€ 4.350.000,-- k.k.
Verkoop door DMC Makelaars Overveen

Beschrijving

OP EEN MOOIE LOCATIE IN AERDENHOUT OP EEN PRACHTIG RUIME KAVEL IN HET GROEN MAAR NIET AFGELEGEN, VOLLEDIG GERENOVEERD CHARMANT LANDHUIS.

Het vrijstaande landhuis is in 2021 volledig gerenoveerd en kwalitatief hoogwaardig verbouwd met de meest luxe materialen die je je maar kunt bedenken. Een stijlvol, licht en comfortabel woonhuis.
Het brede huis is ruim opgezet en biedt op de begane grond o.a. een royale woonkamer met woonkeuken, een ruime werkruimte en sportruimte. Door de goede en praktische indeling is de woning geschikt voor zowel jongere gezinnen als ook (oudere) stellen.

Het ruimtelijk wonen in een groene boomrijke omgeving nabij het strand, maakt Aerdenhout tot een geliefde plek om te wonen. Haarlem, Amsterdam en Schiphol zijn dichtbij en winkels, basis- en middelbare scholen, diverse sportverenigingen, NS-station Heemstede-Aerdenhout en andere voorzieningen liggen comfortabel in de nabije omgeving.

Zo te betrekken, vrijstaande villa gelegen op zonnige kavel.

In 2021 is deze villa totaal stijlvol en met uitstekende materialen gemoderniseerd. Zowel in het huis als in de tuin geniet men van alle privacy ondanks de open ligging op het perceel welke omsloten wordt door mooie boompartijen. De voorzijde van het perceel is afgesloten d.m.v. een elektrisch hekwerk en de lange oprijlaan met parkeerhaven en de garage bieden genoeg mogelijkheden voor parkeren op eigen terrein. De royale tuin is onder architectuur aangelegd en heeft een zonnige ligging waar men de hele dag kan genieten van de zon of een heerlijk plekje in de schaduw kan vinden. Ook is de tuin voorzien van diverse terrassen, een mooie vijverpartij en een vrijstaande berging.

De villa heeft een goede maatvoering en is werkelijk zo te betrekken. Op de parterre bevinden zich o.a. een sfeervolle woonkamer, een studeerkamer en een woon-/eetkeuken. Op de 1e verdieping zijn twee badslaapkamers en 5 slaapkamers aanwezig. Op de tweede verdieping is een derde badkamer en 2 slaapkamers. Zowel binnen als buiten heeft het een warme uitstraling mede door het hoge plafond en de fraaie raampartijen met luiken. Ook hier is het onderhoud uitstekend en biedt het diverse mogelijkheden w.o. au pair aan huis. Aan de garage is een sportruimte met daarboven gelegen speelkamer met o.a. een wijnkoelkast.

De villa is gelegen in een autoluwe en bosrijke omgeving. Zeer nabij liggen diverse dorpskernen voor de dagelijkse boodschappen, het NS-station Heemstede/Aerdenhout met goede verbindingen naar o.a. Leiden/Den Haag/Amsterdam evenals het historische stadshart van Haarlem, basis-, middelbaar- en hoger onderwijs, vele natuurgebieden (w.o. het natuurpark Elswout en de Amsterdamse Waterleiding duinen), strand en zee welke onderdeel uitmaken van deze mooie woonomgeving. Maar ook sportfaciliteiten en uitvalswegen liggen nagenoeg om de hoek.

Bijzonderheden:
* Voorzieningen: alarminstallatie, tuinbesproeiing en grondwater pomp;
* Notariskeuze te bepalen door verkoper.

Details

Bijgewerkt op september 30, 2022 op 8:21 am

  • Prijs: € 4.350.000,-- k.k.
  • Woonoppervlakte: 417 m²
  • Perceelgrootte: 3085 m²
  • Kamers: 6
  • Bouwjaar: 1976